روش پخت برنج : برای اینکه یک برنج دانه بلند و خوش طعم داشته باشید باید به نکاتی که گفته می شود دقت کنید.
برای این کار باید برنج را تمیز کرد که سنگ و یا چیزی دیگری نداشته نباشد .بعد برنج را دقت می شوریم . برنج را در حین شستن نباید چنگ زد چون در حین پخت برنج نرم و شکسته شکسته می شود. سپس مقداری نمک درون آن میریزیم . برنج بعد از مدتی خیس خوردن حجم آن بیشتر می شود .برنج خیس کرده بدون نمک هنگام پخت زود شکفته میشه و برنج پس از آماده شدن نرم و خمیر میشه .
در هنگام پخت مقداری آب را برای جوشاندن آماده می کنید و درون آن مقداری آبلیمو می ریزید یا در صورت دلخواه از سرکه هم میتوان استفاده کرد که این کار باعث سفیدی دانه برنج می شود.
قابلمه ایی که برای پخت برنج آماده کرده اید برنج را درون آن بریزید , فقط دیگ به اندازه ای باشد که جا برای جوشیدن برنج باشد .سپس برنج آماده شده را آبکش می کنیم و درون دیگ برگردانده می شود و با کمی دم دادن , بر روی آن دمکش قرار می دهیم تا برنج آماده شود. با گذاشتن دمکش مانع از خروج بخار گرم برنج به بیرون می شویم و این باعث پخت بهتره برنج می شود .
نکات مهم در پخت برنج ایرانی
برای اینکه یک برنج خوب پخته شود باید از برنج مرغوب استفاده کنیم و یا اینکه این برنج برداشت محصول امسال است یا برای سالهای گذشته است یا به اصطلاح عامیانه برنج سال خورده است .دانه های برنج باید باریک و یکدست باشه و داخلش دانه های شکسته و خردد شده نداشته باشه و رنگ همه یکدست باشه . داخلش دونه سفید و گرد نداشته باشه .
رمزهای یک برنج خوش قد و بالا
برای اینکه تشخیص بدهید برنج چه عطری دارد ابتدا مشتی از آن را در دست بگیرید و با نفس عمیق بوی آن را استشمام کنید با این روش می توان عطر برنج را تشخیص داد.
تشخیص نوع برنج مرغوب
معمولا برنجی که پخت شده شما یک قاشق از آن را بر میداریم و در بشقاب می ریزیم اگر مانند نیگو حالت خمیده و قوس مانند دارد برنج محلی و با کیفیت عالی می باشد و مزه بسیار خوبی دارد.
اما در مورد برنج هاشمی این نوع برنج عطر ندارد و فقط قد می کشد اما برنج با مزه بسیار خوبی است .زمانیکه این برنج را خریداری می کنید از سودجویان این حرفه غافل نشوید آنها چندین برنج را با هم مخلوط می کنند و تشخیص شما بسیار سخت می شود و با دقت بیشتری این برنج را خریداری کنید.
لطفا برای سفارش تماس گرفته یا فرم زیر را تکمیل نمایید :