خواص برنج از نظر طب سوزنی:از روزگاران کهن برنج برای درمان فشار خون بالا و اختلالات کلیوی مورد توجه حکما و دانشمندان بوده است. تحقیقات جدید نیز نشان میدهد که برنج بخصوص در مقایسه با سایر مواد نشاستهای نظیر سیب زمینی در مورد بیماران قند که هنوز وابسته به مصرف انسولین نشدهاند، ترکیب وساخت کلسترول را کاهش میدهد و مقدار قند خون و انسولین خون را در یک حالت تعادل مناسبی نگه میدارد.
خواص برنج از نظر طب سوزنی
در مورد خواص برنج معتقدند که خوابآور است و خوابی نیکو میآورد. تشنگی را رفع میکند و اسهال صفراوی را تسکین میدهد.چاقکننده است و تولید اسپرم را افزایش میدهد وبرای شکم روش ودرد رودهها و زخم رودهها و اسهال خونی و اختناق رحم و امراض کلیه و مثانه نافع است.
خاصیت برنج در طب سوزنی
رنگ صورت را جلا میدهد و اگر با شیر و شکر خورده شود خیلی مقوی است و نیروی جنسی را تقویت میکند و تولید اسپرم را افزایش میدهد.
اگر با دوغ تازه و سماق خورده شود تشنگی را فرو مینشاند و آشفتگی ودل به هم خوردگی و اسهال صفراوی را آرام میکند.
چهره درخشان با خوردن برنج
خوردن برنج رنگ چهره را در خشان میکند و اخلاط صالح تولید میکند. خوردن حریره یا فرنی آرد برنج که با پیه کلیه بز پخته شده باشد برای رفع اسهال و دل درد و زخم رودهها بسیار نافع است.
قطع قاعدگی با برنج سفید!
اگر برنج سفید را در آب خیس کنند و آب صاف شده آن را بخورند برای بند آوردن اسهال و قطع قاعدگی مفید است.
تکنیک های کاهش کالری برنج:
برنج یکی از پرمصرفترین مواد غذایی دنیا است؛ بهخصوص در کشورهای آسیایی زیاد مصرف میشود. برنج همیشه به پرکالری بودن شهرت داشته است و افرادی که قصد لاغری یا حفظ تناسب اندام دارند از این مساله شاکی و ناراضی هستند.
برنج سرشار از نشاسته است و ۲۰۰ گرم برنج تا حدود ۲۵۰ کیلوکالری انرژی وارد بدن میکند. البته این میزان با توجه به نوع برنج متفاوت است. با این حال میتوان کالری برنج را به نصف کاهش داد و با خیالی راحت تر آن را مصرف کرد در بین مواد غذایی حاوی نشاسته مانند برنج، سیب زمینی و پاستاها، برخی این نشاسته را با سرعت بیشتری در بدن به قندهای قابل جذب تبدیل میکنند. بنابراین باید به دو نکته توجه داشت:
- مواد غذایی حاوی شاخص گلیسمی بالا (کالری بیشتر) که با سرعت به قند تبدیل میشوند.
- مواد غذایی با شاخص گلیسمی پایین (کالری کمتر) که به مدت زمان بیشتری برای آزاد کردن قند نیاز دارند.
برنج را بشویید
برنج را قبل از پخت با آب بشویید تا نیمی از نشاسته آن گرفته شود. سپس اجازه دهید تا در آب سرد خیس بخورد. زمانی که آب به نشاسته آغشته و کدر شد آن را عوض کرده و دوباره آب تمیز داخل برنج بریزید؛ البته با این کار علاوه بر کمتر شدن شاخص گلیسمی مقداری از مواد مغذی برنج هم از آن خارج میشود.
پیلاف به جای کته و پلوی سفید
به جای کته یا پلوی دمی از پیلاف استفاده کنید. اگر اسم پیلاف برایتان کمی عجیب و غریب است باید بگوییم که این نوع برنج تا حدودی شبیه برنج کته استامبولی یا قاطی پلوهای خودمان است که با انواع سبزیجات طبخ میشود. به این صورت که ابتدا انواع سبزیجات مخصوص پیلاف مانند قارچ، تره فرنگی، سیر و غیره را تفت میدهند و سپس برنج را شسته و داخل آن میریزند. بعد از کمی تفت آب گوشت را به آن افزوده و بعد از جوشیدن زیر شعله را کم کرده و اجازه میدهند برنج آماده شود. میتوانید در اینترنت دستور تهیه پیلاف را بهطور کامل پیدا کنید. در این روش استفاده از سبزیجات و روغن باعث خنثی شدن شاخص گلیسمی برنج میشود.
کاهش کالری برنج با روغن نارگیل
به این ترتیب که به آب برنج کمی روغن نارگیل اضافه کنید. بعد از پخته شدن برنج، آن را به مدت ۱۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شود. این شیوه یعنی سرد کردن برنج ساختار آن را بهطور کامل عوض کرده و میزان کالری آن را به نصف میرساند.
برنج قهوهای را هم امتحان کنید
برنج قهوهای یکی از غلات سالم در رژیم غذایی برخی افراد است.خواص برنج قهوه ای بیشمار می باشد. این برنج ویتامینها و املاح بالایی دارد و به حفظ سلامت بدن کمک میکند. برنج قهوهای رژیم غذایی کامل و معجزه آسایی است و در اکثر نقاط دنیا برنج جزو غذای روزانه افراد به شمار میرود.
متاسفانه اکثر برنجی که هر ساله تولید میشود، فرآیندهایی روی آن انجام میشود تا برنج سفید تولید شود، در حالی که لایههای جوانه و سبوسی که از دانه جدا میشود حاوی مقادیر زیادی فیبر، پروتئین، ویتامینها و مواد معدنی است. آنچه باقی میماند فقط آندوسپرم دانه و عمدتا حاوی نشاسته است. خالص ترین شکل برنج، برنج قهوهای کامل است که فقط پوسته غیرخوراکی آن جدا میشود.
نحوه صحیح پخت برنج قهوهای
برای پختن برنج قهوهای، هر واحد برنج را با دو واحد آب در حال جوش یا آب گوشت در حال جوش مخلوط کنید. پس از اینکه آب دوباره شروع به جوشیدن کرد، شعله آن را کم کنید، در آن را ببندید تا به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه بهطور ملایم بپزد. میزان آب را طوری انتخاب کنید که وقتی برنج میپزد آب آن بهطور کامل جذب برنج شده باشد. در صورتی که برنج در مقادیر بیش از حد آب بپزد و آب اضافی را دور بریزید، مواد مغذی آن از دست میرود.
خرید و فروش انواع برنج مرغوب شمال
خریدوفروش عمده انواع برنج مرغوب شمال آرتا رحیمی در سراسر کشور آغاز شده است. محصولات ما از جمله برنج شیرودی ،برنج طارم دمسیاه ،برنج طارم سنگی، برنج عنبر بو، برنج ندا, برنج فجر و سبوس برنج می توان با دفتر مرکز فروش برنج تماس گرفت.
برای مشاهده لیست قیمت از لینک ذیل استفاده کنید.
برنج ایرانی مرغوب را از کجا بخریم؟
با توجه به اینکه دلالان این حرفه بسیار زیاد شده اند و برای افزایش فروش برنج مرغوب و با کیفیت را با نمونه پایین تر ترکیب می کنند و قیمت برنج را پایین تر می فروشند.با این وصف ما به شما پیشنهاد می کنیم که خرید برنج خود را از برنج آراتا رحیمی انجام دهید که تمامی محصولات آن با کیفیت و مرغوب می باشد و با استاندارد های لازمه تولید و بسته بندی می شود.
فرآیند خرید برنج در فروشگاه اینترنتی برنج ایرانی، به دو صورت انجام میشود.
روش اول: خرید آنلاین برنج از فروشگاه اینترنتی و پرداخت آنلاین هزینه ی آن ( بعد از تکمیل فرآیند خرید، کارشناسان ما در سریعترین زمان، برنج شما را به آدرس درج شده در هنگام خرید، ارسال می نمایند.)