معرفی انواع برنج

برنج طارم دمسیاه از بهترین و مرغوب ترین رقم های برنج با کیفیت ایرانی بوده که شکل دانه قلمی و رنگ آن سفید متمایل به کرم است. پخت عالی و طعم و عطر خوب از ویژگی های بارز این برنج است.

برنج طارم دمسیاه به دلیل ماهیت و محل کاشت مناسب و مطلوبی که دارد، از عطر و طعم بسیار بهتری نسبت به سایر برنج ها برخوردار می باشد . ضمن این که این برنج پخت بهتری هم دارد. یعنی ازدیاد حجم بیشتری دارد و قد می کشد و بعد از پخت هم، نرم تر و باب دندان تر می شود

برنج طارم در اثر ماندن، حالت سفت  خود نمی گیرد و اگر برای دو یا سه وعده هم دوباره گرم و مصرف شود، تقریبا به همان تازگی و نرمی وعده اول خواهد بود.

برنج طارم دمسیاه

در شمال کشور تولید شده و جایگاه خاصی دارد.برنج طارم دمسیاه

برای  سفارشبرنج طارم دم سیاه فرم زیر را پر کنید.ما با شما تماس خواهیم گرفت.

ثبت سفارش

برنج ایرانی

خرید برنج

 فروش برنج