-ارتارحيمي-e1498896036967
  • خانه
  • لیست قیمت
  • سفارش برنج
  • نمایندگی های فروش
  • درباره ما
    • مجوزها
    • تعهدات شاليكوبي
    • تصاویرشاليكوبي
    • قوانین و مقررات
    • مشاوره در خرید و فروش
  • تماس با ما
    • تماس با ما
    • خرید برنج
    • نحوه پرداخت وجه
    • نحوه ی ارسال برنج
  • ویدئو های تبلیغاتی
  • فروشگاه
  • سبد خرید
محصول با موفقیت به سبد خرید شما اضافه شد

سبد خرید

برنج ایرانی مناسب برای استفاده هتل ها و رستوران ها

برنج ایرانی مناسب برای استفاده هتل ها و رستوران ها

2 ژانویه 2021مقالات تخصصیبرنج آرتارحیمی

برنج ایرانی مناسب برای استفاده هتل ها و رستوران ها : یکی ازسوالاتی که همیشه صاحبان هتل ها و رستوران ها می پرسند این است که برنج ایرانی مناسب برای استفاده هتل ها و رستوران ها چیست به طوری که هم معطر باشد، هم خوشپخت باشد و هم قیمت بسیار مناسبی داشته باشد تا برای سفارش مشتریان به تعداد بالا مقرون به صرفه باشد و گران محسوب نشود. با توجه به تنوع برنج ایرانی و قیمت آنها مناسب دیدیم تا در اینمقاله به بیان مفصل بهترین برنج برای هتل ها و رستوران ها بپردازیم و صاحبان این مکان ها را از سردرگمی نجات دهیم. اگر شما هم یک هتل دارد و رستوران داری هستید که هم به فکر کیفیت برنج پخت شده در اشپزخانه هتل یا رستوران خود برای مراسمات هستید و دوست دارید بهترین برنج مجلسی در رستران و هتل شما سرو شود و هم اینکه به فکر جیب مشتری تان هستید و برای هزینه های قابل پرداخت مشتری تان ارزش قائلید تا انتهای اینمقاله با ما همراه باشید تا با برنج ایرانی مناسب برای استفاده هتل ها و رستوران ها آشنا شوید:

بهترین برنج ایرانی برای رستوران

یکی از موارد مهمی که برای برای صاحبان رستوران ها و تالارها بسیار بااهمیت می باشد این هست که بهترین برنج را برای پخت غذاهای خود انتخاب کنند به طوری که زمانی که مشتریان و مهمانان به رستوران و تالار می آیند از خوردن غذاهای پخته شده با برنج لذت ببرند. و موجب رضایت آنها شود و در مراسمات دیگر رستوران و هتل آنها انتخاب دوباره شان باشد و باعث جذب مشتری شود. برنج انتخاب شده برای هتل ها و رستوران ها باید بهترین برنج باشد به طوری که هنگام پخت شکسته نشود و کاملا قد بکشد و ظاهری شفاف و زیبا داشته باشد. در ادامه به بیان ویژگی های برنج ایرانی مناسب برای استفاده هتل ها و رستوران ها می پردازیم.

برنج ایرانی مناسب برای استفاده هتل ها و رستوران ها

برنج ایرانی مناسب برای استفاده هتل ها و رستوران ها

برنج ایرانی مناسب برای استفاده هتل ها و رستوران ها چه ویژگی هایی دارد؟

با در نظر گرفتن مواردی که برای شما به عنوان ویژگی برنج ایرانی مناسب برای استفاده هتل ها و رستوران ها بیان می کنیم،  می توانید برنج ایرانی خوب و مرغوب را برای رستوران ها و تالارها خریداری و از پخت آن لذت ببرید.برنج ایرانی مناسب برای استفاده هتل ها و رستوران ها باید دارای ویژگی هایی همچون، برنج خشک باشد. برنج ترک و بند نداشته باشد. برنج دارای شفافیت باشد. برنج بایستی برنجی یک دست و همگن باشد. برنج داری عطر داشته باشد. برنج خوش پخت باشد. قیمت مناسبی داشته باشد.

برنج ایرانی مناسب برای استفاده هتل ها و رستوران ها

برنج ایرانی در واقع یکی از محصولاتی است که طرفداران زیادی دارد و در سفره های ایرانی با عطر و طعم خاصی که پس از پخت به ارمغان می آورد به عنوان یکی از غذاهای اصلی نقشی مهمی را ایفا می کند. از این رو انتخاب بهترین برنج ایرانی از نوع باکیفیت و خوش پخت آن می تواند تاثیر زیادی در تهیه یک غذای خوب داشته باشد. ویژگی های مهمی از قبیل عطر و طعم برنج، دانه بلند بودن آن و ظاهر مناسب برنج همین طور پخت مطلوب می تواند به عنوان مشخصه های بارز در شناخت کیفیت برنج بیان شود که در قسمت بالا به آن پرداختیم. باید بگوییم انواع برنج ایرانی که در شمال کشور کشت می شوند دارای ویژگی های متمایز و منحصر بفردی هستند که با شناسایی ویژگی های هر کدام می توان بهترین انتخاب را از میان آنها برگزید و با قیمتی مناسب این محصول را خریداری نمود در واقع خرید برنج نه تنها برای مصارف شخصی بلکه برای رستوران ها نیز اهمیت ویژه ای دارد و مشتریان رستوران هایی با سرو غذاهای سنتی ترجیح می دهند که برنج ایرانی باکیفیت استفاده کنند.

بهترین برنج های ایرانی در انواع مختلف در دو دسته برنج محلی و پرمحصول قرار می گیرد و شناخت مشخصات هر کدام می تواند کمک شایانی به خرید مناسب تر این محصول کند. برای معرفی برنج ایرانی مناسب برای استفاده هتل ها و رستوران هامی توان به موارد زیر اشاره کرد:

بهترین برنج ها برای رستوران ها و تالارها ایرانی با عطر، پخت و قیمت بسیار مناسب برنج فجر، هاشمی، دم سیاه، طارم، علی کاظمی، شیرودی و … می باشد.

برنج ایرانی مناسب برای استفاده هتل ها و رستوران ها

برنج ایرانی مناسب برای استفاده هتل ها و رستوران ها

آیا برنج فجر بهترین برنج برای پخت در رستوران ها و تالارها می باشد؟

برنج فجر محلی جویبار و همچنین برنج فجر بهترین برنج ایرانی برای رستوران های ایرانی است زیرا این برنج هنگام پخت نمی‌شکند و به خوبی قد می‌کشد و بعد از پخت کاملا به رنگ سفید و روشن درمی‌آید. برنج فجر مازندران یک نوع برنج عطری نیز می باشد که قیمت آن از برنج طارم محلی و یا طارم هاشمی ارزانتر است.

برنج هاشمی بهترین برنج عطری برای پخت در رستوران ها و تالارها

برنج هاشمی برای مواقعی مصرف می شود که عطر و طعم برنج مقدم بر قیمت آن است. هر ساله برنج هاشمی به عنوان پر کشت ترین در استان مازندران و گیلان انتخاب می شود. هر کسی که از برنج هاشمی استفاده کرده باشد، طعم و عطر آن را در خاطر خود برای همیشه به یادگار خواهد داشت.

برنج هاشمی دو نوع دارد که شامل برنج هاشمی سرد و برنج هاشمی گرم است. نام های معروف برنج سرد و گرم، برنج صدری هاشمی و برنج طارم هاشمی است. به دلیل پخت عالی و عطر بی نظیر این برنج، طرفداران خاص خود را در خانه های ایرانی و خارج از کشور دارد. ساختار منظم و قد کشیده این برنج به همراه پخت راحت آن باعث شده تا هر ساله سفارشات زیادی برای این نوع برنج برای رستوران ها و تالارها باشد.

این برنج را به عنوان بهترین برنج عطری ایرانی به حساب آورد. این برنج به دلیل مقاومت بالا دربرابر آفات، کمترین میزان استفاده از سم و کود شیمیایی را دارد. خود این موضوع باعث شده تا برنج هاشمی به دلیل سالم بودن کاربرد زیادی داشته باشد.

برنج ایرانی مناسب برای استفاده هتل ها و رستوران ها

برنج ایرانی مناسب برای استفاده هتل ها و رستوران ها

برنج دم سیاه صدری گیلان برای هتل ها و رستوران ها مناسب است؟

برنج دم سیاه یکی از انواع برنج های کیفی است که فقط در استان گیلان کشت می شود و بهره وری این برنج نسبت به سایر برنج ها کمتر است و به طور متوسط کمتر از برنج های دیگر محصول می دهد. این نوع برنج بیشتر به خاطر ویزگی های ظاهری اش برای پخت در رستوران ها و تالار ها مورد توجه قرا گرفته است. رنگ سفید مایل به کرم آن باعث شده تا هنگام میل آن حس خوبی را به مهمانان انتقال دهد. عطر و طعم برنج به همراه ظاهر خوش رنگ آن، باعث شده تا به عنوان برنج اشرافی و اعیانی در مجالس مورد استفاده قرار بگیرد.

برنج دم سیاه تنها در استان گیلان کشت می شود و به دلیل کم یاب بودن این برنج و کم کشت بودن آن، باعث شده تا قیمت آن بالاتر از سایر برنج ها باشد. برنج دم سیاه به دلیل رنگ ریشک یا دم شلتوک آن است که به این نام معروف است.

محبوبترین برنج برای پخت در رستوران ها و تالارها کدام است؟

برنج طارم از محبوب ترین برنج ها برای پخت در رستوران ها و هتل ها می باشد.از انواع بهترین برنج ایرانی که از مرغوبیت خاصی برخوردار است می توان به برنج طارم اشاره کرد. مبدا تولید و کشت برنج طارم استان مازندران است. طارم به عنوان برنج کم محصول شناخته می شود. انواع مختلف برنج طارم موجود هست که شامل طارم عطری، طارم صدری، طارم سنگسری، طارم هاشمی (ترکیب برنج طارم و برنج هاشمی)، طارم امکرالهی و طارم چینی هستند. در این بین از طارم عطری و طارم هاشمی می توان به عنوان بهترین های برنج طارم یاد کرد.

طارم هاشمی در مقایسه با طارم عطری، درشت تر و پخت بهتری دارد که اصطلاحا گفته می شود که بیشتر ری می کند. تنها وجه تمایز این برنج نسبت به طارم عطری، عطر و بوی کمتر آن است. البته این را نباید برای برنج طارم یک ضعف در نظر بگیریم. بیشترین ری را در بین برنج های ایرانی، برنج طارم هاشمی دارد.

برنج ایرانی مناسب برای استفاده هتل ها و رستوران ها

برنج ایرانی مناسب برای استفاده هتل ها و رستوران ها

چرا برنج علی کاظمی جزو مناسب ترین هاست؟

این نوع از برنج توسط کشاورزی به نام علی کاظمی در روستایی در شهرستان فومن کشف شد. پس از آن به نقاط دیگر استان گیلان کشیده شد و مورد توجه کشاورزان قرار گرفت و اکنون نیز طرفداران خاص خود را دارد. این برنج از قد کوتاه تری نسبت به برنج هاشمی و دم سیاه برخوردار است اما پخت نسبتا خوب آن این ضعف را تا حدی جبران کرده است. قیمت مناسب تر برنج علی کاظمی نسبت به سایر برنج ها باعث شده تا جزء برنج های با مصرف بالا باشد. از نظرعطر و طعم نیز چون از ریشه ی برنج های پر محصول می باشد، قابل رقابت با ارقام کیفی مانند برنج طارم نیست.

برنج شیرودی شمال آیا بهترین برنج ایرانی برای پخت در رستوران ها و هتل ها می باشد؟

برنج استخوانی شیرودی یا برنج شیرودی، که از انواع برنج پر محصول می باشد، در نواحی شمال کشور کشت می شود. از نظر ظاهری شباهت زیادی به برنج هاشمی دارد و برای افراد غیر متخصص در زمینه ی برنج قابل تشخیص نمی باشد.

برنج شیرودی به زعم کارشناسان موسسه تحقیقات برنج کشور دارای کیفیت پخت مطلوب در مقایسه با سایر ارقام پر محصول و قابل قبول در مقایسه با طارم هاشمی است. هر چند برنج شیرودی از لحاظ عطر و طعم در مراتب پایین تری نسبت به برنج طارم هاشمی قرار دارد. دلیل پایین بودن قیمت آن نیز درمقایسه با انواع طارم، جدا از عطر و طعم آن، مربوط به پر محصول بودن این برنج است. برنج شیرودی به دلیل کیفیت خوب و قیمت مناسب برای مراسم ها، رستوران دار ها و کارمندان ادارات بسیار اقتصادی و به صرفه است.

در این مقاله سعی کردیم مناسب ترین برنج های ایرانی که برای پخت و استفاده در هتل ها و رستوران ها مناسب می باشد را برای شما عزیزان معرفی کنیم تا بتوانید خوش پخت ترین برنج ایرانی را برای سرو مشتریان خود در نظر بگیرید.

مطالب پیشنهادی

انواع سالاد برنج و نحوه تهیه آنها

انواع سالاد برنج و نحوه تهیه آنها

1 مارس 2020برنج آرتارحیمی
ارسال برنج شمال به سبزوار

ارسال برنج شمال به سبزوار

19 ژوئن 2019برنج آرتارحیمی
خرید برنج ایرانی

خرید برنج ایرانی مستقیم از کارخانه

22 اکتبر 2017برنج آرتارحیمی

پاسخی بگذارید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

جستجوی محصول

دسته‌ها

  • اخبار
  • اخبار حوزه ی برنج
  • تزئینات برنج
  • راهنمای خرید برنج
  • شهرها
  • کارخانه شالیکوبی مدرن رحیمی
  • مقالات تخصصی
  • نحوه پخت و خواص برنج

تماس با ما

♦ نشانی:
استان گلستان، شهرستان کردکوی، کیلومتر 3 جاده ی قدیم گرگان،سمت چپ شماره تماس شرکت : 01734325247 01734325248 ♦کدپستی:59990-48851
♦شماره موبايل فروش و مشاوره
09115110210
09116110210
09117110210
♦ نشانی دفتر مرکزی:
گرگان،خیابان رازی،نبش رازی 3 ♦شماره دفترمرکزی:
01732229711
01732229761
شماره موبایل پیشنهادات و انتقادات 09114250210
♦شماره فکس
01734325048
♦شماره فکس اینترنتی
021-43859019
♦شماره تلگرام
09113778774
♦ای دی تلگرام
shalikubi_modern_rahimi@
♦اینستاگرام
shalikubi_modern_rahimi
♦ فیس بوک:
fb.com/berangirane
♦ تلفن بی سیم :
01758246233
♦ شماره موبایل :
09115230210
♦ ایمیل:
info@berangirane.ir

ssl

ssl

آخرین مقالات

  • بوی برنج خوب چگونه است؟
  • تفاوت برنج لاشه با برنج سر لاشه چیست؟
  • کدام برنج برای پخت کته مناسب است؟
  • برنج ایرانی مناسب برای استفاده هتل ها و رستوران ها
  • همه چیز درباره کشت برنج دم سیاه

♦ نشانی:

استان گلستان، شهرستان کردکوی، کیلومتر 3 جاده ی قدیم کردکوی به گرگان،سمت چپ
♦کدپستی:59990-48851

♦شماره تماس شرکت:

01734325247

01734325248

♦شماره فکس شرکت:

01734325048

♦شماره موبايل فروش و مشاوره

09115110210

09116110210

09117110210

ثبت-سفارش

♦نمایندگی های فروش:

♦نشانی دفتر مرکزی استان گلستان:

گرگان،خیابان شهید رجائی،خیابان رازی،نبش رازی سوم

مدیر فروش دفتر مرکزی استان گلستان:جناب آقای محمدحسن رحیمی،جناب آقای وحدت رحیمی

شماره تماس:01732229711

شماره تماس:01732229761

♦نشانی دفتر مرکزی استان تهران:

مدیر فروش غرب کشور:جناب آقای جواد ابراهیم زاده گلشنی

استان تهران،خیابان مولوی

شماره تماس:02155166449

شماره تماس:09121400076

♦نشانی دفتر مرکزی استان خراسان رضوی:

مدیر فروش شرق کشور:جناب آقای غلامحسن اسماعیل پور

مشهد مقدس،میدان راهنمایی و رانندگی،خیابان شهید دستغیب بین دستغیب 4و6 جنب بانک سینا

شماره تماس:09159150664

شماره تماس:05138434942

♦نشانی نمایندگی شعبه 1 مشهد مقدس:

مدیر فروش شعبه 1 مشهد مقدس:جناب آقای محمد وظیفه

مشهد مقدس،بزرگراه آیت الله هاشمی،باوار الهیه،میدان ولی عصر(عج)،جنب دارو خانه شبانه روزی

شماره تماس:09159154185

شماره تماس:5-05135243064

لیست-قیمت

اینماد

© 2014 کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به برنج آرتارحیمی میباشدطراحی سایت وسئو وبهینه سازی سایت ازسورنا