-ارتارحيمي-e1498896036967
  • خانه
  • لیست قیمت برنج شمال و برنج ایرانی 1402
  • سفارش برنج
  • نمایندگی های فروش
  • درباره ما
    • مجوزها
    • تعهدات شاليكوبي
    • تصاویرشاليكوبي
    • قوانین و مقررات
    • مشاوره در خرید و فروش
  • تماس با ما
    • تماس با ما
    • نحوه پرداخت وجه
    • نحوه ی ارسال برنج
  • ویدئو های تبلیغاتی
  • فروشگاه
  • سبد خرید
محصول با موفقیت به سبد خرید شما اضافه شد

سبد خرید

فوت و فن هایی که باید در مورد برنج کته بدانید

8 تیر 1399نحوه پخت و خواص برنجبرنج آرتارحیمی

فوت و فن هایی در مورد برنج کته، نوعی پخت برنج است. که در این نوع پخت ابتدا برنج را پاک می کنند. سپس آن را درون قابلمه ای می ریزند و قابلمه تا یک بند انگشت بالاتر از سطح برنج پر از آب می کنند و به مدت 1 الی 2 ساعت می گذارند تا برنج خیس بخورد. سپس قابلمه را با حرارت پایین بر روی اجاق گاز می گذارند تا آب کم کم به جوش بیاید و برنج پخته شود. بعد از به جوش آمدن آب مقداری از آب برنج را می چشند و متناسب با آن به قابلمه نمک و روغن اضافه می کنند. بعد از اینکه آب تبخیر شد درب آن را می گذارند و میزان حرارت را کم می کنند و به مدت نیم ساعت منتظر می مانند تا برنج پخته شود.

برنج آبکشی را چطور درست می کنند؟

فوت و فن هایی در مورد برنج کته

فوت و فن هایی که باید در مورد برنج کته بدانید

ابتدا برنج را خیس می دهیم، به ازای هر پیمانه برنج نصف قاشق غذاخوری نمک اضافه می کنیم. می گذاریم برنج به خوبی خیس بخورد و برای این کار 2 الی 3 ساعت را در نظر می گیریم. پس از آن برنج را با آب ولرم چندین بار می شوییم. درون یک قابلمه چند پیمانه آب، مقداری نمک اضافه می کنیم و بر روی اجاق قرار می دهیم تا به جوش آید. زمانی که آب به جوش آمد، برنج را اضافه می کنیم و حدود 10 دقیقه صبر می کنیم تا برنج پخته شود. بعد از گذشت 10 دقیقه، چند عدد برنج را تست می کنیم، بهترین زمان برای آبکش کردن برنج زمانی است که اطراف دانه های برنج کاملا پخته و مغز برنج کمی خام است. کافی است آن را درون صافی بریزیم و چند بار با آب سرد بشوییم. برنج را با مقداری روغن به قابلمه خشک شده اضافه می کنیم و با حرارت کم می گذاریم تا پخته شود.

برنج آبکش و کته ای چه تفاوت هایی با هم دارند؟

برنج آبکش و کته ای یکسری تفاوت ها دارند که در زیر به آن ها اشاره کرده ایم:

این دو برنج از نظر شکل ظاهری با هم متفاوت هستند.

در برنج آبکش از آن جهت که در هنگام پختن زمان کمتری در آب بوده است نسبت به برنج کته ای، دانه های برنج کمتر به هم می چسبند و از هم جدا و دانه دانه هستند. اما برنج کته ای نرم و شفته است. از نظر زیبایی افراد بیشتر به برنج آبکش تمایل دارند.

زمان پخت برنج کته و آبکش کاملا با هم فرق می کند.

برنج کته ای برای آماده شدن به زمان کمتری نیاز دارد. در زمان پخت برنج یک نکته لازم است گفته شود که هر چه زمان پخت بیشتر طول بکشد، میزان تبدیل کربوهیدرات برنج به قند افزایش پیدا می کند. استفاده از برنج کته ای که قند کمتری دارد به افراد دیابتی توصیه می شود.

چند نکته مهم در مورد طرز پخت برنج کته

فوت و فن هایی در مورد برنج کته

فوت و فن هایی که باید در مورد برنج کته بدانید

برای پخت برنج، لازم است اندازه قابلمه را در نظر بگیرید و از برنج خوش عطر و طعم استفاده کنید. باید اندازه قابلمه متناسب با مقدار برنج باشد. در صورتی که قابلمه بزرگ باشد، میزان آب زیاد می شود، در نتیجه برنج شفته می شود. لازم است برنج را دو سه بار خوب بشویید، تا لعاب برنج گرفته شود و در زمان پخت به هم نچسبد. با این کار باعث می شود بعد از پخت برنج کاملا سفید و خوشرنگ باشد. به اندازه کافی به برنج نمک بزنید چون مثل برنج آبکش نیست که نمک اضافه آن گرفته شود. بعد از آن اجازه دهید که به مدت یک تا دو ساعت برنج به خوبی خیس بخورد. برای پخت برنج شعله گاز را زیاد کنید و اجازه دهید برنج با حرارت زیاد بجوشد و در قابلمه باز باشد. لازم است که آب به اندازه یک بند انگشت روی سطح برنج را بگیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجوی محصول

دسته‌ها

  • اخبار
  • اخبار حوزه ی برنج
  • تزئینات برنج
  • راهنمای خرید برنج
  • شهرها
  • کارخانه شالیکوبی مدرن رحیمی
  • مقالات تخصصی
  • نحوه پخت و خواص برنج

تماس با ما

♦ نشانی:
استان گلستان، شهرستان کردکوی، کیلومتر 3 جاده ی قدیم گرگان،سمت چپ شماره تماس شرکت : 01734325247 01734325248 ♦کدپستی:59990-48851
♦شماره موبايل فروش و مشاوره
09115110210
09116110210
09117110210
♦ نشانی دفتر مرکزی:
گرگان،چهارراه جمهوری،بلوار رسالت،نبش رسالت6 ♦شماره دفترمرکزی:
01732431501732229761
شماره موبایل پیشنهادات و انتقادات 09114250210
♦شماره فکس
01734325048
♦شماره فکس اینترنتی
021-43859019
♦شماره تلگرام
09113778774
♦ای دی تلگرام
shalikubi_modern_rahimi@
♦اینستاگرام
shalikubi_modern_rahimi
♦ فیس بوک:
fb.com/berangirane
♦ تلفن بی سیم :
01758246233
♦ شماره موبایل :
09115230210
♦ ایمیل:
info@berangirane.ir

ssl

ssl

آخرین مقالات

  • خرید برنج در کرج
  • ارسال برنج شمال به صحنه
  • ارسال برنج شمال به سنقر
  • ارسال برنج شمال به هرسین
  • ارسال برنج شمال به کنگاور

♦ نشانی:

استان گلستان، شهرستان کردکوی، کیلومتر 3 جاده ی قدیم کردکوی به گرگان،سمت چپ
♦کدپستی:59990-48851

♦شماره تماس شرکت:

01734325247

01734325248

♦شماره فکس شرکت:

01734325048

♦شماره موبايل فروش و مشاوره

09115110210

09116110210

ثبت-سفارش

♦نمایندگی های فروش:

♦نشانی دفتر مرکزی استان گلستان:

شهرستان گرگان،چهارراه جمهوری،بلواررسالت،نبش رسالت6،فروشگاه برنج آرتا رحیمی

مدیر فروش دفتر مرکزی استان گلستان:جناب آقای محمدحسن رحیمی،جناب آقای تارخ رحیمی

شماره تماس:01732431591

شماره تماس:01732431592

♦نشانی نمایندگی استان خراسان رضوی:

مشهد مقدس،میدان راهنمایی و رانندگی،خیابان شهید دستغیب نبش دستغیب 11 روبروی بانک رفاه

مدیر فروش شرق کشور:جناب آقای غلامحسن اسماعیل پور

شماره تماس:09159150664

شماره تماس: 05137658594

♦نشانی نمایندگی شعبه 1 مشهد مقدس:

مشهد بزرگراه آیت الله رفسنجانی،اقدسیه اقدسیه 9 نبش شهید رحمانی 8

مدیر فروش :جناب آقای محمد تقی وظیفه و جناب آقای محمد وظیفه

شماره تماس:09159154185-09909164179

شماره تماس:05135259286

♦نشانی نمایندگی استان تهران:

تهران،چهارراه مولوی،خیابان صاحب جمع،میدان امین السلطان،بازارچه عباس هرندی پلاک 26 فروشگاه برنج یاسین

مدیر فروش غرب کشور:جناب آقای حمید جنیدی جعفری

شماره تماس:09125220638

شماره تماس:02133566317

♦نشانی نمایندگی استان مرکزی شهرستان اراک:

اراک،خیابان شهید بهشتی روبروی مسجد حاج آقا صابر کوچه شمس کوچه واعظ زاده پلاک 45

مدیر فروش:جناب آقای داوود محمودی

شماره تماس:09183630367

شماره تماس:09018238200

لیست-قیمت

اینماد

© 2014 کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به برنج آرتارحیمی میباشدطراحی سایت وسئو وبهینه سازی سایت ازسورنا