-ارتارحيمي-e1498896036967
  • خانه
  • لیست قیمت برنج شمال و برنج ایرانی 1401
  • سفارش برنج
  • نمایندگی های فروش
  • درباره ما
    • مجوزها
    • تعهدات شاليكوبي
    • تصاویرشاليكوبي
    • قوانین و مقررات
    • مشاوره در خرید و فروش
  • تماس با ما
    • تماس با ما
    • نحوه پرداخت وجه
    • نحوه ی ارسال برنج
  • ویدئو های تبلیغاتی
  • فروشگاه
  • سبد خرید
محصول با موفقیت به سبد خرید شما اضافه شد

سبد خرید

آموزش 7 نوع پلو با برنج ایرانی

آموزش 7 نوع پلو با برنج ایرانی

29 اردیبهشت 1399تزئینات برنجبرنج آرتارحیمی

آموزش 7 نوع پلو با برنج ایرانی : منظور از پلو ، برنجی است که پس از آبکش با سبزی ها و گوشت و مرغ و انواع حبوبات دم می کنند. چیزی که طعم و لذت پلو چلو را بیشتر می کند علاوه بر افزودنی ها استفاده از برنج درجه یک ایرانی است. مطمئنا خوردن عدس پلو لوبیا پلو با برنج خارجی لذت بخش نخواهد بود. برای خرید برنج ایرانی نو و کهنه مستقیم از کشاورز با ما تماس بگیرید.

برنج را هم می توان آبکش کرد و هم به صورت کته از آن استفاده کرد. طبق نتایج به دست آمده کته خاصیتهای برنج را در خود حفظ می کند اما برنج آبکش شده زمانی که شما آن را آبکش کرده و مجدد شستشو می دهید خواص آن از بین می رود.سعی شود برنج را به صورت کته استفاده کنید.

1. دمی مرغ

مواد لازم برای تهیه دمی مرغ

برنج نیمه فجر سه پیمانه

مرغ (ران یا سینه خردشده) سه قطعه

فلفل دلمه ای (خرد شده و قرمز رنگ) 1عدد

پیاز (خرد شده) 1عدد

سیر 4حبه

نمک به میزان لازم

فلفل به میزان لازم

روغن زیتون 4قاشق غذاخوری

زعفران به میزان لازم

آموزش 7 نوع پلو با برنج ایرانی

آموزش 7 نوع پلو با برنج ایرانی

طرز تهیه دمی مرغ با برنج نیمه فجر

در ظرفی مناسب ابتدا روغن را روی حرارت کم داغ کرده، مرغ را در آن هفت تا هشت دقیقه تفت می دهیم. سپس مرغ ها را از ظرف درآورده و کنار می گذاریم.

پیاز، سیر و فلفل دلمه ای را به ترتیب در قابلمه ریخته و آنقدر هم می زنیم تا پیازها بلوری شوند. شش پیمانه آب در قابلمه ریخته همراه کمی نمک و فلفل می جوشانیم وقتی که آب جوش آمد برنج و مرغ و زعفران آب کرده را اضافه می کنیم.

بعد به طریق کته برنج را می پزیم. تقریبا 40 دقیقه زمان لازم دارد تا دمی حاضر شود.

2. پلو لوبیا چشم بلبلی

مواد لازم پلو لوبیا چشم بلبلی

لوبیا چشم بلبلی 300گرم

برنج طارم دم سیاه 3پیمانه

شوید (تازه) 200گرم

نمک به میزان لازم

فلفل به میزان لازم

زعفران به میزان لازم

مرغ نیم کیلو

فلفل دلمه ای 1عدد

پیاز 1عدد

هویج 1عدد

آموزش 7 نوع پلو با برنج ایرانی

آموزش 7 نوع پلو با برنج ایرانی

طرز تهیه پلو لوبیا چشم بلبلی با برنج طارم دم سیاه

ابتدا در ظرفی مناسب لوبیا را با دو پیمانه آب و مقداری نمک می پزیم به طوری که له نشود

کمی برای جا افتادن زمان داشته باشد.

مرغ را ابتدا به قطعات مناسب خرد کرده و آن را در کره تفت میدهیم و بعد با پیاز خرد کرده و ادویه تفت داده

فلفل دلمه ای و هویج را هم خرد کرده و اجازه میدهیم مواد کمی تفت داده شوند.

کمی آب و مقدار بسیار کمی زعفران به مواد اضافه میکنیم و آنها را میپزیم و بعد از پخت مرغ را ریش ریش میکنیم

دوباره در کره تفت میدهیم .برنج را به مرحله آبکشی رسانده و پس از آبکش کردن از شوید تازه و مرغ و لوبیا به صورت لا به لا با برنج استفاده میکنیم.

3. قیمه نثار

گوشت خورشتی 400 گرم

برنج هاشمی 4 لیوان .

پیاز 2 عدد

شکر 2 قاشق غذاخوری

زرشک 1/2 لیوان

خلال پسته 4 قاشق غذاخوری

خلال بادام 4 قاشق غذاخوری

خلال پوست پرتقال 4 قاشق غذاخوری

گلاب 2 قاشق غذاخوری

دارچین 1/2 قاشق چایخوری

پودر هل 1 قاشق چایخوری

زیره 1 قاشق چایخوری

آموزش 7 نوع پلو با برنج ایرانی

آموزش 7 نوع پلو با برنج ایرانی

طرز تهیه قیمه نثار با برنج هاشمی

برنج را از نیم ساعت قبل خیس دهید سپس برنج را با مقداری آب و نمک بجوشانید و پس از اینکه نرم شد آبکشی کنید ، داخل قابلمه روغن بریزید و ته دیگ دلخواه تان را قرار دهید سپس برنج را اضافه کنید ، چند قاشق آب و روغن روی برنج بریزید و بگذارید با حرارت ملایم برنج دم بکشد.

4. کلم پلو

مواد لازم برای کلم پلو برای 8 نفر:

برنج، یک کیلوگرم

کلم قمری، 2 عدد متوسط

گوشت قیمه ای، 750 گرم

پیاز، 2 عدد متوسط

نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران به میزان لازم

روغن به مقدار لازم

آموزش 7 نوع پلو با برنج ایرانی

آموزش 7 نوع پلو با برنج ایرانی

طرز تهیه کلم پلو با برنج فجر

ابتدا برنج را شسته و در مقدار لازم آب خیس کنید؛ سپس پیازها را بشویید و پس از پوست کندن، به صورت خلالی یا ریز خرد کنید. کلم قمری ها را نیز شسته و پوست بگیرید؛ سپس به صورت نگینی خرد کنید.

تابه ای نسبتا گود آماده کرده و مقداری روغن در آن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا خوب داغ شود. سپس نیمی از پیازهای خردشده را با کمی زردچوبه در روغن تفت دهید تا پیاز نرم شود. پس از آن، گوشت قیمه ای را به پیاز داغ اضافه کرده و همراه آن تفت دهید. حالا 2 پیمانه آب به مواد بیفزایید و شعله اجاق گاز را زیاد کنید. وقتی آب به جوش آمد، شعله اجاق گاز را کم کرده و در تابه را بگذارید و صبر کنید تا گوشت بپزد. زمان لازم برای پخت گوشت حدود یک ساعت است. پس از پایان پخت گوشت، نمک، فلفل و زعفران را به اندازه مورد نیاز به آن اضافه کنید و 2 الی 3 دقیقه حرارت دهید و سپس زیر تابه را خاموش کرده و آن را کنار بگذارید.

در تابه دیگری مقداری روغن ریخته و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود؛ سپس باقیمانده پیازهای خرد شده را در روغن تفت دهید تا کمی طلایی رنگ بشود. پس از آن، کلم ها را – که به صورت نگینی خرد شده اند – به روغن و پیاز اضافه کرده و مقداری زعفران به آن بیفزایید و بگذارید روی اجاق گاز، تا پخته و نرم شوند.

پس از تکمیل مرحله سرخ شدن، گوشت قیمه ای مخلوط با پیاز را به کلم های سرخ شده اضافه کنید. به این ترتیب، مایه کلم آماده است.

حالا برنج را مانند روش معمول پخت برنج آب کشی، در آب جوشانده و سپس آب کشی کنید؛ سپس قابلمه بزرگی آماده کرده و پس از ریختن مقداری روغن در آن، کف دیگ را با سیب زمینی یا نان پوشش دهید؛ البته برای این منظور از برگ کلم برگ نیز می توانید استفاده کنید.

سپس چند کفگیر از برنج آب کش شده را کف قابلمه بریزید و پس از آن مخلوط مایه را روی برنج بپاشید. این کار را به صورت لایه لایه با برنج و مایه آن قدر تکرار کنید تا مواد تمام شود. حالا برنج را به روش معمول دم کنید. دم کشیدن این پلو معمولا یک تا 5/1 ساعت زمان لازم دارد.

5. ماش پلو

مواد لازم برای تهیه ماش پلو برای 3 نفر:

برنج ایرانی =375 گرم

ماش=150 گرم

گوشت=250 گرم

روغن=125 گرم

پیاز متوسط=2 تا 3 عدد

رب گوجه فرنگی=2 قاشق سوپخوری

گرد لیمو عمانی=1 قاشق سوپخوری

ادویه=1 قاشق مرباخوری

آموزش 7 نوع پلو با برنج ایرانی

آموزش 7 نوع پلو با برنج ایرانی

طرز تهیه ماش پلو با برنج شیرودی

برنج را خیس می کنیم.گوشت را به صورت قیمه خرد می کنیم. پیاز را خلال کرده با 100 گرم روغن با حرارت ملایم سرخ می نماییم تا طلایی شود. گوشت را در پیاز می ریزیم،حرارت را ملایم می کنیم، در ظرف را می بندیم تا آب گوشت کشیده شده، کمی سرخ شود.

لیوان آب در قیمه می ریزیم، در ظرف را می گذاریم، حرارت را ملایم می کنیم تا گوشت بپزد. ماش را در تابه ریخته کمی بو می دهیم. با گوشت کوب یا ته لیوان آن را کمی می کوبیم تا پوست ماش گرفته شود. مغز ماش را از پوست جدا کرده، داخل ظرف قیمه می ریزیم، می گذاریم قیمه و ماش چند جوش بزند ولی ماش له نشود.

رب گوجه فرنگی را در کمی آب حل نموده، داخل ظرف قیمه می ریزیم. ادویه را اضافه کرده، نمک و فلفل آن را اندازه می نماییم؛می گذاریم آب قیمه در حدود نصف لیوان بشود. برنج را آبکش می کنیم،نصف بقیه از روغن را با نصف لیوان آب در قابلمه متناسب با مواد می ریزیم.

قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا جوش بیاید. برنج را بتدریج در دیگ ریخته، قیمه را با کفگیر لابلای برنج می دهیم و گرد لیمو را لای آن می پاشیم.

آب باقیمانده را که باید در حدود نصف لیوان بشود با بقیه روغن مخلوط کرده،وقتی عرق برنج را گرفتیم، روی سطح برنج می دهیم و برنج را در فر یا در حرارت ملایم به مدت یک ساعت دم می کنیم

6. پلو پاکستانی با برنج طارم سنگی فریدونکنار

طرز تهیه پلو پاکستانی را به عنوان یک غذای جدید و پرخاصیت بیاموزید و به برنامه غذای خود تنوع بیشتر ببخشید.

پلوی پاکستانی یک غذای عالی برای افرادی که رژیم غذایی سبزیجات دارند بسیار مناسب است.

مواد لازم پلو پاکستانی:

برنج طارم فریدونکنار 5 پیمانه

نخود فرنگی 250 گرم

فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری

پیاز 2 عدد

سیر 2 حبه

هل 5 عدد

هویج 2 عدد

گل کلم 100 گرم

دارچین، زرد چوبه و نمک​ و روغن به میزان لازم

آموزش 7 نوع پلو با برنج ایرانی

آموزش 7 نوع پلو با برنج ایرانی

طرز تهیه پلو پاکستانی با برنج طارم فریدونکنار

مقداری روغن را در ماهیتابه بریزید و پیاز ها را رنده کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی ​ شود. هویج را هم رنده و به پیاز در حال تفت اضافه کنید.

گل کلم را خرد و​ همراه نخود فرنگی به پیاز اضافه کنید و در نهایت نمک ، فلفل، زردچوبه، سیر له شده و پودر هل را به مواد بیفزایید و خوب مخلوط نمایید.

سپس برنج را آبکش کنید. در صورت تمایل به داشتن ته دیگ، مقداری روغن ته قابلمه ریخته و از نان برای ته دیگ استفاده کنید.

بعد با کفگیر مقداری برنج در قابلمه بریزید و از مواد تفت داده شده روی برنج ریخته و به همین ترتیب تمام برنج و مواد را لا به لای هم ریخته و در نهایت مقداری روغن و زرد چوبه را داغ کرده و روی برنج بریزید و آن را دم بگذارید.

بعد از 25 دقیقه پلو آماده شده را در دیس بکشید و با ترشی تند از اعضای خانواده پذیرایی کنید.

7. قارچ پلو با برنج ندا

مواد لازم قارچ پلو با گوشت چرخ کرده :

قارچ خرد شده 2 لیوان

برنج ندا 3 لیوان

پیاز 2 عدد

گوشت چرخ کرده 150 گرم

ذرت پخته 1/2 لیوان

دارچین 1 قاشق چایخوری

زعفران دم کرده 2 قاشق چایخوری

روغن مقدار لازم

نمک و فلفل مقدار لازم

آموزش 7 نوع پلو با برنج ایرانی

آموزش 7 نوع پلو با برنج ایرانی

طرز تهیه قارچ پلو با گوشت چرخ کرده :

برنج را 30 دقیقه در آب و نمک خیس دهید سپس بهمراه چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و آبکشی کنید ( باید زمانی برنج ایرانی را آبکشی کنید که وقتی دانه برنج را میان دو انگشت میفشارید مغز برنج کمی خام و اطراف ان نرم باشد ).

داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید ، پیازها را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت چرخ کرده ، ذرت پخته و دارچین را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد قارچ های خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا قارچ ها نرم شوند سپس نمک و فلفل بزنید و از روی حرارت بردارید تا مایه قارچ خنک شود ( مایه قارچ باید خنک شود تا در زمان پخت برنج را خمیر نکند ).

داخل قابلمه کمی روغن بریزید و ته دیگ دلخواه را بچینید ( نان نازک یا سیب زمینی ) ، کمی برنج آبکش شده بریزید و روی ان مایه قارچی که خنک شده است اضافه کنید و به همین صورت قابلمه را پر کنید.

حرارت را زیاد کنید تا برنج بخار کند ، نصف آب را با مقداری روغن و زعفران مخلوط کنید و روی برنج بدهید و با چنگال کمی برنج را مخلوط کنید سپس حرارت را کم کنید و دم کنی را بگذارید و اجازه دهید برنج دم بکشد سپس در دیس بکشید و سرو کنید

برچسب ها: آموزش 7 نوع پلو با برنج ایرانی, انواع برنج ایرانی, برنج آرتا رحیمی, برنج ايراني, برنج دم سياه, برنج شمال, برنج طارم سنگی فریدونکنار, برنج طارم فریدونکنار, پلو پاکستانی با برنج طارم سنگی فریدونکنار, پلو پاکستانی با برنج طارم فریدونکنار, پلو لوبیا چشم بلبلی با برنج طارم دم سیاه, خريد برنج, خريد برنج ايراني, خريد و فروش برنج, خرید برنج فجر, دمی مرغ با برنج نیمه فجر, قارچ پلو با برنج ندا, قیمت برنج, قیمت برنج ایرانی, قیمت برنج شمال, قیمه نثار با برنج هاشمی, کلم پلو با برنج فجر, ماش پلو با برنج شیرودی

مطالب پیشنهادی

ارسال برنج شمال به میاندوآب

ارسال برنج شمال به میاندوآب

18 تیر 1398برنج آرتارحیمی

چگونه برنج را به سالم ترین روش بپزیم؟

2 اسفند 1397برنج آرتارحیمی
برنج استخوانی

برنج ایرانی بهترین برنج دنیا

7 اردیبهشت 1399برنج آرتارحیمی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجوی محصول

دسته‌ها

  • اخبار
  • اخبار حوزه ی برنج
  • تزئینات برنج
  • راهنمای خرید برنج
  • شهرها
  • کارخانه شالیکوبی مدرن رحیمی
  • مقالات تخصصی
  • نحوه پخت و خواص برنج

تماس با ما

♦ نشانی:
استان گلستان، شهرستان کردکوی، کیلومتر 3 جاده ی قدیم گرگان،سمت چپ شماره تماس شرکت : 01734325247 01734325248 ♦کدپستی:59990-48851
♦شماره موبايل فروش و مشاوره
09115110210
09116110210
09117110210
♦ نشانی دفتر مرکزی:
گرگان،چهارراه جمهوری،بلوار رسالت،نبش رسالت6 ♦شماره دفترمرکزی:
01732431501732229761
شماره موبایل پیشنهادات و انتقادات 09114250210
♦شماره فکس
01734325048
♦شماره فکس اینترنتی
021-43859019
♦شماره تلگرام
09113778774
♦ای دی تلگرام
shalikubi_modern_rahimi@
♦اینستاگرام
shalikubi_modern_rahimi
♦ فیس بوک:
fb.com/berangirane
♦ تلفن بی سیم :
01758246233
♦ شماره موبایل :
09115230210
♦ ایمیل:
info@berangirane.ir

ssl

ssl

آخرین مقالات

  • آنچه در مورد برنج باید بدانید
  • ارسال برنج شمال به یاسوج
  • ارسال برنج شمال به هرمزگان
  • ارسال برنج شمال به سیستان و بلوچستان
  • ارسال برنج شمال به ایلام

♦ نشانی:

استان گلستان، شهرستان کردکوی، کیلومتر 3 جاده ی قدیم کردکوی به گرگان،سمت چپ
♦کدپستی:59990-48851

♦شماره تماس شرکت:

01734325247

01734325248

♦شماره فکس شرکت:

01734325048

♦شماره موبايل فروش و مشاوره

09115110210

09116110210

ثبت-سفارش

♦نمایندگی های فروش:

♦نشانی دفتر مرکزی استان گلستان:

شهرستان گرگان،چهارراه جمهوری،بلواررسالت،نبش رسالت6،فروشگاه برنج آرتا رحیمی

مدیر فروش دفتر مرکزی استان گلستان:جناب آقای محمدحسن رحیمی،جناب آقای تارخ رحیمی

شماره تماس:01732431591

شماره تماس:01732431592

♦نشانی نمایندگی استان خراسان رضوی:

مشهد مقدس،میدان راهنمایی و رانندگی،خیابان شهید دستغیب نبش دستغیب 11 روبروی بانک رفاه

مدیر فروش شرق کشور:جناب آقای غلامحسن اسماعیل پور

شماره تماس:09159150664

شماره تماس: 05137658594

♦نشانی نمایندگی شعبه 1 مشهد مقدس:

مشهد بزرگراه آیت الله رفسنجانی،اقدسیه اقدسیه 9 نبش شهید رحمانی 8

مدیر فروش :جناب آقای محمد تقی وظیفه و جناب آقای محمد وظیفه

شماره تماس:09159154185-09909164179

شماره تماس:05135259286

♦نشانی نمایندگی استان تهران:

تهران،چهارراه مولوی،خیابان صاحب جمع،میدان امین السلطان،بازارچه عباس هرندی پلاک 26 فروشگاه برنج یاسین

مدیر فروش غرب کشور:جناب آقای حمید جنیدی جعفری

شماره تماس:09125220638

شماره تماس:02133566317

♦نشانی نمایندگی استان مرکزی شهرستان اراک:

اراک،خیابان شهید بهشتی روبروی مسجد حاج آقا صابر کوچه شمس کوچه واعظ زاده پلاک 45

مدیر فروش:جناب آقای داوود محمودی

شماره تماس:09183630367

شماره تماس:09018238200

لیست-قیمت

اینماد

© 2014 کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به برنج آرتارحیمی میباشدطراحی سایت وسئو وبهینه سازی سایت ازسورنا