-ارتارحيمي-e1498896036967
  • خانه
  • لیست قیمت
  • سفارش برنج
  • نمایندگی های فروش
  • درباره ما
    • مجوزها
    • تعهدات شاليكوبي
    • تصاویرشاليكوبي
    • قوانین و مقررات
    • مشاوره در خرید و فروش
  • تماس با ما
    • تماس با ما
    • خرید برنج
    • نحوه پرداخت وجه
    • نحوه ی ارسال برنج
  • ویدئو های تبلیغاتی
  • فروشگاه
  • سبد خرید
محصول با موفقیت به سبد خرید شما اضافه شد

سبد خرید

دانستنی‌های مهم درباره برنج

2 فوریه 2019اخباربرنج آرتارحیمی

دانستنی‌های مهم درباره برنج | برنج سفید منبع متراکم کربوهیدرات ها بوده و پروتئین و چربی اندکی دارد. برنج سفید را کربوهیدرات تصفیه شده ای می دانند که گلایسمی بالایی دارد یعنی فوراً بعد از خوردن قندخون را افزایش می دهد.فروشگاه برنج ارتا رحیمی ارائه کننده انواع برنج شمال و خرید برنج عمده (برنج ندا، برنج فجر، برنج شیرودی ، برنج طارم و …) با بهترین کیفیت میباشد.

دانستنی‌های مهم درباره برنج

فرهنگ های آسیایی باستانی قرن هاست که برنج می خورند و قاره آسیا امروزه هم حدوداً 90 درصد برنج دنیا را مصرف می کند. با این حال، مصرف برنج در سایر قسمت های دنیا مانند آمریکا، اتحادیه اروپا و آفریقا نیز رو به افزایش است.

برنج سفید منبع متراکم کربوهیدرات ها بوده و پروتئین و چربی اندکی دارد. برنج سفید را کربوهیدرات تصفیه شده ای می دانند که گلایسمی بالایی دارد یعنی فوراً بعد از خوردن، قندخون را افزایش می دهد.
مصرف برنج سفید موجب افزایش چربی شکم، ریسک دیابت نوع دوم و سندرم متابولیک می شود. با این وجود، بیشتر ملل آسیایی که برنج فراوانی می خورند، درصد پایین تری از آمار چاقی و بیماری های قلبی و … را به خود اختصاص می دهند.
هرچند مصرف برنج سفید ممکن است خطر دیابت، اضافه وزن و یا سایر مشکلات را بالا ببرد اما سؤال اصلی این است که چقدر برنج می خورید، تغذیه شما شامل چه چیزهای دیگری می شود، و چه اندازه ورزش می کنید.

دانستنی‌های مهم درباره برنج
خوردن برنج و اثرات آن بر بدن

خوردن غذاهایی مانند برنج سفید یا نان سفید بلافاصله بعد از خوردن، قند خون را افزایش می دهند. وقتی قند خون بالا می رود، انسولین از پانکراس ترشح می شود. وظیفه انسولین گرفتن گلوکز از جریان خون و آوردن آن به درون سلول های بدن به منظور انرژی یا ذخیره است.
اگر از تمرین و ورزشی سخت و خسته کننده برگشته اید که ساعت ها هم طول کشیده، بدن شما اندوخته گلوکز کمی دارد. خوردن غذاهایی با گلیسمی بالا مثل برنج بعد از ورزش می تواند به افزایش ذخیره گلوکز در عضلات که به آن گلیکوژن می گویند، کمک نماید.
اگر شما یک بشقاب برنج بخورید و پشت کامپیوتر بنشینید، عضلاتتان محروم از گلوکز نخواهند ماند، بلکه گلوکز وارد سلول های عضله می شوند تا ذخیره گردند و همچنین به عنوان چربی هم انبار می شوند.
خوردن مقادیر زیاد از غذاهای پرکربوهیدرات، ترشح انسولین را افزایش می دهد. انسولین، ذخیره گلوکز و همچنین اندوخته چربی را بیشتر می کند. بنابراین، خوردن غذایی پر از کربوهیدرات های تصفیه شده که ترشح انسولین را افزایش می دهند می تواند ذخیره چربی را هم افزایش دهد.
هرچند مصرف برنج سفید ممکن است خطر دیابت، اضافه وزن و یا سایر مشکلات را بالا ببرد اما سؤال اصلی این است که چقدر برنج می خورید، تغذیه شما شامل چه چیزهای دیگری می شود، و چه اندازه ورزش می کنید.

جایگزینی برنج قهوه ای با برنج سفید

مطالعه ای که توسط موسسه ملی قلب و ریه انجام شد، تغذیه حدوداً 3000 مرد و زن را بررسی کرده و توزیع چربی آن ها را ارزیابی کرد. محققان دریافتند افرادی که در روز سه وعده یا بیشتر از غلات سبوس دار تغذیه می کنند و کمتر از یک وعده کربوهیدرات تصفیه شده مثل برنج سفید می خورند، چربی شکمشان به اندازه چشمگیری کمتر از آن هایی است که بیشتر از کربوهیدرات های تصفیه شده مصرف می نمایند. به طور کلی، خوردن غلات سبوس دار به جای کربوهیدرات های تصفیه شده توصیه می شود.
برای مثال، خوردن برنج قهوه ای به جای برنج سفید پیشنهاد بسیار خوبی است. پژوهشگران در این مطالعه به این نکته اشاره کردند که جایگزینی کربوهیدرات های تصفیه شده با غلات سبوس دار می تواند به تنظیم وزن و سایر مسائل مربوط به سلامتی کمک کند.

خطر دیابت با خوردن برنج

مطالعه ای که در سال 2010 انجام شد نشان داد جایگزینی برنج قهوه ای با برنج سفید می تواند به کاهش ریسک دیابت نوع دوم کمک کند. به طور کلی، برنج قهوه ای، به اندازه برنج سفید، میزان قند خون را افزایش نمی دهد. بنابراین، بعد از خوردن برنج قهوه ای، انسولین کمتری برای ترشح شدن لازم است که این به کاهش ریسک دیابت نوع دوم کمک می نماید.
تحقیقی هم که در سال 2012 صورت گرفت نشان داد خوردن مقدار زیاد برنج سفید منجر به افزایش ریسک دیابت نوع دوم مخصوصاً در میان جمعیت آسیایی ها شده است.

سندرم متابولیک چیست

بنا به اعلام انجمن قلب آمریکا، حدود یک سوم بزرگسالان در ایالات متحده مبتلا به سندرم متابولیک هستند. عواملی که سبب بروز این مشکل می شوند شامل چاقی شکمی، میزان بالای تری گلیسیرید، کم بودن کلسترول خوب یا HDL، فشار خون بالا و بالا بودن قند خون ناشتا. اگر کسی سه عامل از این پنج ریسک فاکتور را داشته باشد، مبتلا به سندرم متابولیک است.
تحقیقی که در سال 2014 انجام شد دریافت که خوردن مقادیر زیاد از برنج سفید باعث افزایش ریسک سندرم متابولیک شده است.
محققان دریافتند آن هایی که در این آزمایش شرکت داشته و بیشتر از بقیه برنج سفید می خوردند، میزان کلسترول خوبشان هم پایین تر از بقیه بوده است و همچنین فشار خون و تری گلیسیرید بالایی داشتند.

رژیم غذایی آسیایی ها چه تفاوتی دارد؟

اگر برنج سفید ریسک چربی شکم، دیابت نوع دوم و سندرم متابولیک را افزایش می دهد، پس چرا رژیم غذایی آسیایی با این که شامل مقدار چشمگیری برنج سفید نیز هست، این سه خطر را ندارد؟
این رژیم غذایی و سبک زندگی شامل تعادل در تغذیه و دست از خوردن کشیدن به محض احساس سیری هم می شود، نه این که تا خرخره بخورند! یک رژیم آسیایی سنتی پر از میوه جات، سبزیجات، چای سبز و البته همراه با سبک زندگی بسیار فعال می باشد.

بله، یک رژیم غذایی سنتی آسیایی برنج سفید هم دارد، اما سایر فاکتورهای موجود در شیوه زندگی آن ها تأثیر بسیار زیادی روی سلامتشان دارد. از زمانی که ملل آسیایی تمایل به تغذیه غربی پیدا کرده اند، میزان چاقی، بیماری های قلبی و دیابت نوع دوم در آن ها در حال افزایش است.

چقدر برنج بخوریم؟

برنج سفید می تواند بخشی از سبک زندگی سالم باشد، مثل چیزی که در رژیم غذایی سنتی آسیایی می بینیم. با این وجود، مابقی تغذیه شما و نحوه زندگی تان تأثیر بزرگی روی سلامتتان دارد. اگر به یکجانشینی عادت دارید، خوردن میزان زیادی از برنج و سایر کربوهیدرات های تصفیه شده، باعث می شود به بدنتان بیشتر از نیازش کربوهیدرات برسانید.

این اتفاق می تواند موجب افزایش ریسک وزن گیری در ناحیه شکمتان شود، احتمال ابتلا به دیابت نوع دوم را بالا ببرد و حتی مبتلا به سندرم متابولیک شوید.در کنار یک وعده غذایی سالم که حاوی مقدار متعادلی پروتئین و چربی است، یک ظرف کوچک برنج بخورید، سبک زندگی فعال داشته باشید و زمان نشستن های تان را محدود کنید.

اگر برنج خوردن را دوست دارید و از آن لذت می برید، سعی کنید سایر فرم های آن را امتحان کنید مثل برنج قهوه ای. همچنین خوب است در مورد نوع برنجی که می خورید و سالم بودن منبع آن مطمئن شوید.

بعضی از انواع برنج، بیشتر از حد مجاز آرسنیک دارند. درست مانند سایر گروه های غذایی، به جای این که فقط از یک نوع غله تغذیه کنید، بهتر است از انواع گوناگون و متنوع غلات سبوس دار مصرف نمایید تا از بیشترین فواید آن ها برای سلامتی بهره مند شوید.

منبع: تبیان

معرفی انواع برنج ایرانی

برنج صدری

برنج طارم

برنج طارم هاشمی

سرلاشه طارم

برنج فجر

برنج شیرودی

برنج خزر

مطالب پیشنهادی

برنج عنبربو

16 سپتامبر 2017برنج آرتارحیمی
سلامت برنج ایرانی تایید شد

سلامت برنج ایرانی تایید شد

3 آگوست 2020برنج آرتارحیمی

ارسال برنج شمال به آبادان

25 می 2019برنج آرتارحیمی

پاسخی بگذارید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

جستجوی محصول

دسته‌ها

  • اخبار
  • اخبار حوزه ی برنج
  • تزئینات برنج
  • راهنمای خرید برنج
  • شهرها
  • کارخانه شالیکوبی مدرن رحیمی
  • مقالات تخصصی
  • نحوه پخت و خواص برنج

تماس با ما

♦ نشانی:
استان گلستان، شهرستان کردکوی، کیلومتر 3 جاده ی قدیم گرگان،سمت چپ شماره تماس شرکت : 01734325247 01734325248 ♦کدپستی:59990-48851
♦شماره موبايل فروش و مشاوره
09115110210
09116110210
09117110210
♦ نشانی دفتر مرکزی:
گرگان،خیابان رازی،نبش رازی 3 ♦شماره دفترمرکزی:
01732229711
01732229761
شماره موبایل پیشنهادات و انتقادات 09114250210
♦شماره فکس
01734325048
♦شماره فکس اینترنتی
021-43859019
♦شماره تلگرام
09113778774
♦ای دی تلگرام
shalikubi_modern_rahimi@
♦اینستاگرام
shalikubi_modern_rahimi
♦ فیس بوک:
fb.com/berangirane
♦ تلفن بی سیم :
01758246233
♦ شماره موبایل :
09115230210
♦ ایمیل:
info@berangirane.ir

ssl

ssl

آخرین مقالات

  • بوی برنج خوب چگونه است؟
  • تفاوت برنج لاشه با برنج سر لاشه چیست؟
  • کدام برنج برای پخت کته مناسب است؟
  • برنج ایرانی مناسب برای استفاده هتل ها و رستوران ها
  • همه چیز درباره کشت برنج دم سیاه

♦ نشانی:

استان گلستان، شهرستان کردکوی، کیلومتر 3 جاده ی قدیم کردکوی به گرگان،سمت چپ
♦کدپستی:59990-48851

♦شماره تماس شرکت:

01734325247

01734325248

♦شماره فکس شرکت:

01734325048

♦شماره موبايل فروش و مشاوره

09115110210

09116110210

09117110210

ثبت-سفارش

♦نمایندگی های فروش:

♦نشانی دفتر مرکزی استان گلستان:

گرگان،خیابان شهید رجائی،خیابان رازی،نبش رازی سوم

مدیر فروش دفتر مرکزی استان گلستان:جناب آقای محمدحسن رحیمی،جناب آقای وحدت رحیمی

شماره تماس:01732229711

شماره تماس:01732229761

♦نشانی دفتر مرکزی استان تهران:

مدیر فروش غرب کشور:جناب آقای جواد ابراهیم زاده گلشنی

استان تهران،خیابان مولوی

شماره تماس:02155166449

شماره تماس:09121400076

♦نشانی دفتر مرکزی استان خراسان رضوی:

مدیر فروش شرق کشور:جناب آقای غلامحسن اسماعیل پور

مشهد مقدس،میدان راهنمایی و رانندگی،خیابان شهید دستغیب بین دستغیب 4و6 جنب بانک سینا

شماره تماس:09159150664

شماره تماس:05138434942

♦نشانی نمایندگی شعبه 1 مشهد مقدس:

مدیر فروش شعبه 1 مشهد مقدس:جناب آقای محمد وظیفه

مشهد مقدس،بزرگراه آیت الله هاشمی،باوار الهیه،میدان ولی عصر(عج)،جنب دارو خانه شبانه روزی

شماره تماس:09159154185

شماره تماس:5-05135243064

لیست-قیمت

اینماد

© 2014 کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به برنج آرتارحیمی میباشدطراحی سایت وسئو وبهینه سازی سایت ازسورنا