خواص برنج سبوس دار : برنج سبوس دار نوعی کربوهیدرات پیچیده است حاوی ۱۵ نوع ماده مغذی از جمله ویتامین های B، نیاسین و پتاسیم است.
سبوس که یکی از غنی ترین منابع الیاف گیاهی (فیبر) مورد استفاده در برنامه غذایی شمرده می شود، پوسته خارجی هضم نشدنی گندم، جو دوسر، برنج و سایر دانه های غلات است.
بر اساس تحقیقات انجام شده، آبکش کردن برنج موجب از بین رفتن خواص غذایی آن میشود، برخی افراد تصور میکنند با آبکش کردن برنج نشاسته و به دنبال آن خاصیت چاقکنندگی برنج از بین میرود در حالیکه وقتی برنج آبکش شود همان یک ششم ویتامین B1 نیز از بین رفته و برنج فاقد ویتامین میشود.
خواص برنج سبوس دار
- سرشار از فیبر است و با کمک کردن به سیستم هاضمه باعث دفع ضایعات از بدن می شود.
- منبع عالی منگنز است. این ماده مغذی برای تقویت استخوان، عصب و میزان قند خون مفید است.
- سلنیم موجود در آن، از سلول های بدن محافظت و عملکرد تیروئید را منظم می کند.
- ترکیبی از سلنیم و فیبر در آن به بدن کمک می کند تا مانع از بروز سرطان روده بزرگ شود.
- برخی محققان معتقدند، برنج قهوه ای میزان کلسترول را کاهش می دهد.
- میزان فشار خون را کنترل می کند.
- ویتامین E در آن مانع از بروز ناراحتی های قلبی مادرزادی می شود.
- بررسی ها نشان می دهد، زنانی که از غلات سبوس دار مانند برنج قهوه ای استفاده می کنند، در دوران یائسگی کمتر در معرض خطر ناراحتی قلبی قرار می گیرند.
- برای پوست مفید است.
- سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.
- رژیم غذایی حاوی غلات سبوس دار، میوه تازه و سبزی در کاهش وزن موثر است.
- مانع از بروز سردردهای میگرنی می شود.
- ماده غذایی مفیدی برای بیماران دیابت نوع ۲ محسوب می شود.
- در افرادی که غلات سبوس دار مانند برنج قهوه ای مصرف می کنند خطر سکته ۳۰ درصد کاهش می یابد.
- هر نیم لیوان برنج سفید حاوی ۱۰۳ کالری و هر نیم لیوان برنج قهوهای حاوی ۱۰۸ کالری است. برنج قهوهای فاقد چربی، کلسترول، گلوتن و سدیم است و هضم آن بسیار آسان است.
برنج آرتا رحیمی / ارائه انواع برنج مرغوب ایرانی با بهترین کیفیت : برنج ايراني،برنج شمال،خريد و فروش برنج،برنج طارم،برنج شيرودي،برنج فجر،برنج طارم سنگي محلي، برنج ندا |نحوه صحیح پخت برنج| اطلاعاتی در مورد برنج و…
♦ شماره موبایل
09115230210
09114250210