-ارتارحيمي-e1498896036967
  • خانه
  • لیست قیمت برنج شمال و برنج ایرانی 1402
  • سفارش برنج
  • نمایندگی های فروش
  • درباره ما
    • مجوزها
    • تعهدات شاليكوبي
    • تصاویرشاليكوبي
    • قوانین و مقررات
    • مشاوره در خرید و فروش
  • تماس با ما
    • تماس با ما
    • نحوه پرداخت وجه
    • نحوه ی ارسال برنج
  • ویدئو های تبلیغاتی
  • فروشگاه
  • سبد خرید
محصول با موفقیت به سبد خرید شما اضافه شد

سبد خرید

پخت برنج چلو ایرانی

پخت برنج ایرانی به روش چلو آبکش

9 مرداد 1397نحوه پخت و خواص برنجبرنج آرتارحیمی

پخت برنج چلو ایرانی : پس از خریدبرنج برای تهیه آن ابتدا باید آن را شست. برنج را موقع شستن نباید چنگ زد. موقع شستن مقداری از نشاسته برنج خارج می شود. تا وقتی که آب زلال شود معمولا ۳ بار شسته می شود.

سپس برنج را با مقداری نمک داخل ظرف بزرگی خیس کرد تا برنج پس از خیس خوردن و زیاد کردن حجم، جای آن تنگ نباشد. هنگام خیس کردن برنج نمک یادتان نرود. برنج خیس کرده بدون نمک هنگام پخت زود شکفته می شود و برنج پس از آماده شدن نرم و خمیر می شود.

البته بعضی برنج ها را باید یک شب قبل خیس کرد و بعضی را ۳ الی ۴ ساعت قبل که این به نوع برنج و تازگی و کهنگی برنج بستگی دارد. برنج های کهنه را می شود از قبل خیس کرد و با خیس کردن خیلی کیفیت بهتری پیدا می کنند البته اگه دیر خیس شوند و مدت کمی داخل آب بوده باشند هنگام پخت آب بیشتری طلب می کنند تا ری کنند ( زیاد کردن حجم برنج ” ری ” نام داره ).

ولی برنج های تازه با خیس کردن زیاد کیفیت خودشان را از دست می دهند و باید مدت کمی در آب مانده باشند و هنگام پخت هم آب کمتری برای پختن طلب می کنند.

ترفندهای قد کشیدن برنج آبکش :

موقع جوشاندن برنج داخل آب آن می توانید دو قاشق آبلیمو یا سرکه بریزید تا رنگ آن سفید شود و قد بکشد. بعضی ها از حلقه های پیاز استفاده می کنند. بعضی نیز در پایان کار وقتی می خواهند برنج را آبکش کنند کمی یخ داخل برنج می ریزند تا بهتر قد بکشد.

برخی آشپزهای خبره و قدیمی از مقدار کمی زاج کوبیده استفاده می کنند. که در صورت تهیه چلو برای اینکه برنج سفیدتر شود یک قطعه کوچک زاج (به اندازه یک فندق) را کوبیده در آب برنج و یا نصف شیشه ماست را بتدریج بعد از ریختن برنج داخل ظرف می ریزند. بعد آبکش می کنند.

قابلمه ای که برنج داخل آن می جوشد باید جای کافی برای جوشاندن برنج داشته باشد. داخل آب آن می توانید از کمی روغن ( یک قاشق ) استفاده کنید تا برنج بهتر قد بکشد و به هم نچسبد و دانه دانه شود. پخت برنج چلو ایرانی

پخت برنج چلو ایرانی

بعد از آبکش کردن بهتر است قابلمه ای که برای دم کردن برنج در نظر گرفته شده جا دار باشد و روغن هم داغ باشد. برنج را هم کله قندی یا هرمی داخل قابلمه می ریزند. یعنی وسط قابلمه برنج بیشتری ریخته می شود.

این کمک می کند که حرارت از اطراف قابلمه که برنج کمتری دارد به مرکز قابلمه و تمام محتوای برنج برسد و بخار داخل آن بپیچد تا زودتر و بهتر دم بکشد. حالا پس از کشیدن برنج روی نان ته دیگ یا سیب زمینی ته دیگ، برای دم کردن برنج – اول بگذارید جسم قابلمه داغ شود و خیلی کوتاه شعله را زیاد کنید تا بخار توی قابلمه بپیچد و بخار کند بعد شعله آن را کم کنید و آب و روغن را به همه جای برنج اضافه کنید و بعد دمکنی روی آن بگذارید. پخت برنج چلو ایرانی

از کنار اجاق گاز کنار نروید!! قدیمی ها هنگام استفاده در قابلمه های رویی یا آلومینیمی دست شان را خیس می کردند و به جدار بیرون قابلمه می زدند اگر صدا می داد وقت گذاشتن دمکنی بود!اگر برنج در مدت طولانی دم بکشد بهتر است تا اینکه عجله کنید و ته دیگ تان بسوزد و برنج تان بوی سوخته بگیرد.

برنج آرتا رحیمی / ارائه انواع برنج مرغوب ایرانی با بهترین کیفیت : برنج ايراني،برنج شمال،خريد و فروش برنج،برنج طارم،برنج شيرودي،برنج فجر،برنج طارم سنگي محلي، برنج ندا |نحوه صحیح پخت برنج|  اطلاعاتی در مورد برنج و…

♦ شماره موبایل

09115230210

09114250210

پخت برنج چلو ایرانی

جستجوی محصول

دسته‌ها

  • اخبار
  • اخبار حوزه ی برنج
  • تزئینات برنج
  • راهنمای خرید برنج
  • شهرها
  • کارخانه شالیکوبی مدرن رحیمی
  • مقالات تخصصی
  • نحوه پخت و خواص برنج

تماس با ما

♦ نشانی:
استان گلستان، شهرستان کردکوی، کیلومتر 3 جاده ی قدیم گرگان،سمت چپ شماره تماس شرکت : 01734325247 01734325248 ♦کدپستی:59990-48851
♦شماره موبايل فروش و مشاوره
09115110210
09116110210
09117110210
♦ نشانی دفتر مرکزی:
گرگان،چهارراه جمهوری،بلوار رسالت،نبش رسالت6 ♦شماره دفترمرکزی:
01732431501732229761
شماره موبایل پیشنهادات و انتقادات 09114250210
♦شماره فکس
01734325048
♦شماره فکس اینترنتی
021-43859019
♦شماره تلگرام
09113778774
♦ای دی تلگرام
shalikubi_modern_rahimi@
♦اینستاگرام
shalikubi_modern_rahimi
♦ فیس بوک:
fb.com/berangirane
♦ تلفن بی سیم :
01758246233
♦ شماره موبایل :
09115230210
♦ ایمیل:
info@berangirane.ir

ssl

ssl

آخرین مقالات

  • خرید برنج در کرج
  • ارسال برنج شمال به صحنه
  • ارسال برنج شمال به سنقر
  • ارسال برنج شمال به هرسین
  • ارسال برنج شمال به کنگاور

♦ نشانی:

استان گلستان، شهرستان کردکوی، کیلومتر 3 جاده ی قدیم کردکوی به گرگان،سمت چپ
♦کدپستی:59990-48851

♦شماره تماس شرکت:

01734325247

01734325248

♦شماره فکس شرکت:

01734325048

♦شماره موبايل فروش و مشاوره

09115110210

09116110210

ثبت-سفارش

♦نمایندگی های فروش:

♦نشانی دفتر مرکزی استان گلستان:

شهرستان گرگان،چهارراه جمهوری،بلواررسالت،نبش رسالت6،فروشگاه برنج آرتا رحیمی

مدیر فروش دفتر مرکزی استان گلستان:جناب آقای محمدحسن رحیمی،جناب آقای تارخ رحیمی

شماره تماس:01732431591

شماره تماس:01732431592

♦نشانی نمایندگی استان خراسان رضوی:

مشهد مقدس،میدان راهنمایی و رانندگی،خیابان شهید دستغیب نبش دستغیب 11 روبروی بانک رفاه

مدیر فروش شرق کشور:جناب آقای غلامحسن اسماعیل پور

شماره تماس:09159150664

شماره تماس: 05137658594

♦نشانی نمایندگی شعبه 1 مشهد مقدس:

مشهد بزرگراه آیت الله رفسنجانی،اقدسیه اقدسیه 9 نبش شهید رحمانی 8

مدیر فروش :جناب آقای محمد تقی وظیفه و جناب آقای محمد وظیفه

شماره تماس:09159154185-09909164179

شماره تماس:05135259286

♦نشانی نمایندگی استان تهران:

تهران،چهارراه مولوی،خیابان صاحب جمع،میدان امین السلطان،بازارچه عباس هرندی پلاک 26 فروشگاه برنج یاسین

مدیر فروش غرب کشور:جناب آقای حمید جنیدی جعفری

شماره تماس:09125220638

شماره تماس:02133566317

♦نشانی نمایندگی استان مرکزی شهرستان اراک:

اراک،خیابان شهید بهشتی روبروی مسجد حاج آقا صابر کوچه شمس کوچه واعظ زاده پلاک 45

مدیر فروش:جناب آقای داوود محمودی

شماره تماس:09183630367

شماره تماس:09018238200

لیست-قیمت

اینماد

© 2014 کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به برنج آرتارحیمی میباشدطراحی سایت وسئو وبهینه سازی سایت ازسورنا