-ارتارحيمي-e1498896036967
  • برنج ایرانی
  • فروشگاه
  • قیمت بروز برنج
  • برنج آرتارحيمي
    • مجوزها
    • خرید برنج
    • برنج ایرانی
    • تعهدات شاليكوبي
    • پرداخت وجه
    • تصاویرشاليكوبي
    • پیشنهادات و انتقادات
    • ثبت شکایت
    • قوانین و مقررات
    • ارزیابی
    • سفارش برنج
    • مقالات تخصصی
    • اخبار حوزه ی برنج
  • نحوه ی ارسال برنج
  • ویدئو های تبلیغاتی
  • درباره ما
  • تماس با ما
محصول با موفقیت به سبد خرید شما اضافه شد
نحوه صحیح پخت برنج

نحوه صحیح پخت برنج

7 اسفند 1396نحوه پخت و خواص برنجبرنج آرتارحیمی

نحوه صحیح پخت برنج : پخت برنج از اساسی ترین معیارهای یک آشپز خوب در فرهنگ ایرانی است. پخت برنج یک دستی که نه شل باشد و نه سفت،از دغدغه های هر آشپزی می باشد. در این مطلب یاد می گیریم که چگونه یک برنج عالی طبخ نمایید.

نحوه صحیح پخت برنج

پخت برنج یکی از مسئولیت های اولیه هر آشپزی است و هنوز بسیاری از آشپز های حرفه ای را نیز به چالش می کشد. هدف، پخت برنجی است که نتیجه آن، برنج های بسیار نرم و قد کشیده شده است، هر یک از دانه ها به صورت مجزا بوده و خمیر نشده باشند.

از مقدار آب کافی استفاده کنید، حرارت را به آرامی به برنج منتقل نمایید، از دری که کاملا بر روی ظرف کیپ شده است استفاده نماییدو در انتها نیز به برنج اجازه خنک شدن بدهید. همزمان با قرار دادن برنج بر روی گرما، رطوبت در درون قابلمه گسترده شده و باعث شکل دهی به برنج در حال طبخ می شود.

انتخاب برنج مناسب و خرید برنج از مراکز معتبر نیز جز اولین نکات در طبخ این غذا محسوب می شود.

مرحله یک: شستشوی برنج و خیس دادن آن

ابتدا نسبت به شستشوی برنج باید اقدام نمود. این کار به دو دلیل انجام می شود:

در هنگام کندن پوست برنج و انتقال آن از یک مکان به مکان دیگر،گرد و خاک بر روی برنج می نشیند و شستشوی برنج، این  امکان را می دهد که گرد و خاک از بین رود.

شستن برنج،نشاسته سطحی برنج را پاک می کند و موجب می شود که در هنگام دم کشیدن، برنج چسبندگی کمتری داشته باشد.

در بسیاری از مواقع می توانید برنج را بدون خیس دادن آن، طبخ نمایید. اما مخصوصا برای برنج های قدیمی تر پیشنهاد می گردد که حداقل به مدت 30 دقیق برنج را خیس دهید. این کار موجب می شود که شکنندگی برنج کاهش یابد و برنج طبخ شده قد بلندتری داشته باشد.

مرحله دوم: دم کردن برنج

برای پخت برنج روش های بسیاری وجود دارد، اما پختی که برای برنج شمال و اصولا برنج های ایرانی پیشنهاد می شود روش جذب آب توسط برنج است.

در این روش،برنج خیس داده شده در مقداری از آب جوشانده شده و بعد از جذب آب توسط برنج،در برنج به همراه دم کنی گذاشته شده و منتظر می مانیم تا بخار به دام افتاده در قابلمه، فرایند طبخ را تکمیل نماید.

کلید اصلی این نوع طبخ مقدار آبی است که به برنج اضافه می نماییم و حرارتی است که به آن می دهیم است. معمولا یک تا یک و نیم برابر کاسه ای که برنج ریخته ایم می توانیم آب به قابلمه اضافه نماییم.

اما مقدار دقیق آب به آزمایش شما نیز وابسته است، چرا که آب در شهر های مختلف دارای دما و سرعت تبخیر متفاوت می باشد. برنج های قهوه ای به مقدار آب بیشتر و برنج های کوتاه تر به آب کمتری نیازمندند.

توجه داشته باشید که آب بیشتر موجب نرم تر شدن و قد کشیده تر شدن برنج می شود و برای خورشت های ایرانی مناسب تر است. آب کمتر موجب سفت تر یا اصطلاحا کال تر شدن برنج می شود و برای سالادهای برنج مناسب می باشد.

نکته مهم دیگر در این مرحله،انتخاب قابلمه مناسب است که موجب سوختن قسمت انتهایی یا ته دیگ برنج نشود.

همچنین در قابلمه نیز مهم است و در صورتی که قابلمه شما سوراخ بزرگی دارد و یا محکم جا نمیرود، می توانید از یک دم کنی استفاده کنید تا بخار در قابلمه به دام بیفتد.| نحوه صحیح پخت برنج

مرحله سوم: استراحت دادن به برنج پخته شده

معمولا بعد از 10 دقیقه آب برنج تمام می شود و بعد از گذاشتن دم کنی نیز نیاز است که 20 تا 30 دقیقه برنج با حرارت کم بر روی اجاق قرار داشته باشد.

اگر بعد از گذشت این زمان و خاموش کردن اجاق، در برنج را به یکباره بردارید، متوجه می شوید که روی برنج بسیار عالی است، اما ته آن کمی خمیری و شل می باشد.

برای جلوگیری از به وجود آمدن این حالت، بعد از خاموش کردن اجاق در برنج را بر ندارید و تقریبا 15 تا 30 دقیقه بسته به حجم برنج، به آن استراحت دهید.

این زمان به برنج این اجازه را می دهد که به واسطه بخار موجود در قابلمه شکل بهتری پیدا کند و برنج ته قابلمه با سر آن یک دست شود.امیدواریم که به واسطه این راهنمای پخت برنج، غذاهای خوشمزه تری برای خود و خانواده تان آماده نمایید.| نحوه صحیح پخت برنج

نحوه صحیح پخت برنج

برنج آرتا رحیمی

ارائه انواع برنج مرغوب ایرانی با بهترین کیفیت : انواع برنج طارم سنگی محلی | برنج دم سیاه | برنج فجر | برنج شیرودی | برنج ندا |نحوه صحیح پخت برنج|  برنج شمال و…

لطفا برای سفارش تماس گرفته یا فرم زیر را تکمیل نمایید :

ثبت سفارش

 

اشتراک گذاری
پست قبلی ويژگي ها و ترکيبات برنج پست بعدی اطلاعات مهم در تشخیص برنج خوب

مطالب پیشنهادی

محصول برنج

8 تیر 1395برنج آرتارحیمی

برنج خوب چه برنجی است و خصوصیات آن چیست

14 فروردین 1397برنج آرتارحیمی

۲ میلیارد تومان جریمه قاچاق برنج در هرمزگان

14 مرداد 1395برنج آرتارحیمی

جستجوی محصول

دسته‌ها

  • اخبار
  • اخبار حوزه ی برنج
  • تزئینات برنج
  • راهنمای خرید برنج
  • شهرها
  • کارخانه شالیکوبی مدرن رحیمی
  • مقالات تخصصی
  • نحوه پخت و خواص برنج

تماس با ما

♦ نشانی:
استان گلستان، شهرستان کردکوی، کیلومتر 3 جاده ی قدیم گرگان،سمت چپ شماره تماس کارخانه : 01734325247 01734325248 ♦کدپستی:59990-48851
♦شماره موبايل فروش و مشاوره
09115110210
09116110210
09117110210
♦ نشانی دفتر مرکزی:
گرگان،خیابان رازی،نبش رازی 3 ♦شماره دفترمرکزی:
01732229711
01732229761
شماره موبایل پیشنهادات و انتقادات 09114250210
♦شماره فکس
01734325048
♦شماره فکس اینترنتی
021-43859019
♦شماره تلگرام
09113778774
♦ای دی تلگرام
shalikubi_modern_rahimi@
♦اینستاگرام
shalikubi_modern_rahimi
♦ فیس بوک:
fb.com/berangirane
♦ تلفن بی سیم :
01758246233
♦ شماره موبایل :
09115230210
♦ ایمیل:
info@berangirane.ir

ssl

ssl

آخرین مقالات

  • روش آسان برای پخت چکدرمه با برنج ایرانی
  • راه‌های تشخیص برنج کهنه از تازه
  • ارزیابی مقاومت ژرم پلاسم های برنج استان گیلان نسبت به کرم ساقه خوار نواری برنج
  • تفاوت دوره های کشت برنج
  • تاثیر برنج ایرانی برای پخت ته چین

♦ نشانی:

استان گلستان، شهرستان کردکوی، کیلومتر 3 جاده ی قدیم کردکوی به گرگان،سمت چپ
♦کدپستی:59990-48851

♦شماره تماس کارخانه:

01734325247

01734325248

♦شماره فکس کارخانه:

01734325048

♦شماره موبايل فروش و مشاوره

09115110210

09116110210

09117110210
♦ نشانی دفتر مرکزی:

گرگان،خیابان رازی،نبش رازی 3

01732229711

01732229761

♦ ایمیل:

info@berangirane.ir

آمار بازدید

  • 245
  • 341
  • 18,505
  • 1,136,244
  • 0

ثبت-سفارش

لیست-قیمت
© 2014 کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به برنج آرتارحیمی میباشدطراحی سایت وسئو وبهینه سازی سایت ازسورنا