تكنيك كم كالري شدن برنج: غلات یکی از گروه های اصلی غذایی مي باشند که باید انواع مختلف آن مثل نان، برنج، ماکارونی، ذرت و… در برنامه غذایی همه افرادبه ويژه کودکان و نوجوانان که در سنین رشد مي باشند ، گنجانده شود. اما مصرف زیاد آنها چاق کننده مي باشد.
به تازگی محققان روش جدیدی برای پخت برنج پیدا نموده اند که کمک می کند برنج که آماده خوردن می شود کم کالری باشد و مثل برنج هایی که می پزیم چاق کننده نباشد.
روش جدید برای پخت برنج کم کالری
محقق این پروژه تحقیقاتی می گوید: این روند پخت که کالری برنج را به حدود ۵۰ تا ۶۰ درصد کاهش می دهد به افرادی که زیاد برنج مصرف می نمايند در تلاش های خود برای کاهش وزن کمک می نمايد. یک فنجان برنج سفید به طور متوسط حدود ۲۴۶ کالری دارد؛ این روش جدید پخت کالری را به ۱۴۷ کالری در هرفنجان کاهش می دهد.
وي افزود: این روش پخت به صورت تغییر نشاسته قابل هضم برنج به نشاسته غیر قابل هضم عمل می کند که از سوخت و ساز بیشتر برنج به گلوکز و جذب آن به گردش خون در جریان هضم کمک می نمايد. برای کاهش میزان کالری برنج کافی است یک قاشق چای خوری روغن نارگیل به آب در حال جوش اضافه کرده و سپس نصف فنجان برنج به آن بیافزایید؛ بعد اجازه دهید که برنج برای ۲۰ تا ۴۰ دقیقه بجوشد تا کاملا بپزد.
سپس این برنج را برای ۱۲ ساعت در یخچال بگذارید. میزان نشاسته مقاوم این برنج ۱۰ برابر بیشتر از برنج های پخته شده به روش معمولی است و کالری آن تا ۶۰ درصد کمتر خواهد بود.افرادی که نگرانند افزودن روغن نارگیل کم کالری به برنج موجب چاقی بیشتر آنها شود، هم نگران نباشند ؛ زیرا تغییر در نوع نشاسته، کالری های بیشتری نسبت به روغن نارگیلی که به برنج اضافه شده است را از بین می برد.این برنج شما را چاق نمی کند .
♦ شماره موبایل
09115230210
09114250210
لطفا برای سفارش تماس گرفته یا فرم زیر را تکمیل نمایید :