فوت و فن پخت برنج : برای اینکه برنج ایرانی خوب پخت شود و قد بکشد و سفید شود باید به نکاتی دقت کرد. اگر برنج شما سوخت و ته آن گرفت اولین کاری که می کنید یک تکه نان روی برنج قرار دهید نان به خوبی بوی سوختگی برنج را به خود می گیرد. در وحله بعدی شما می توانید چند حلقه پیاز درست کنید و درون آن قرار دهید تا بوی بد گرفته شود.
در برخی موارد برنج شور می شود و نمک آن خارج از اندازه می شود اگر این شوری برنج را در حال جوشیدم متوجه شدید تعدادی تکه سیب زمینی به درون دیگ بیندازید تا شوری برنج را به خود بگیرد .
اما اگر در زمان آبکش کردن متوجه شدید مقدار آبی که روی آن میریزید بیشتر کنید تا نمک آن کمتر شود. اما زمانیکه که برنج شما کم نمک شده می توانید مقداری نمک درون آب جوش حل کنید و روی آن بریزید و یا کمی خورشت را نمکی تر کنید.
فنون قد کشیدن برنج
موقعی که برنج در حال جوشیدن است مقداری آب سرد به درون دیگ بریزیدو شوکی به برنج وارد کنید تا خوب قد بکشد.
راه دوم ریختن دو قاشق روغن مایع درون قابلمه برنج در حال جوشیدن است . همچنین می توانید دیگی که برای پخت برنج از آن استفاده می کنید بزرگ باشد تا جای کافی برای قد کشیدن برنج وجود داشته باشد.
در زمان آبکش کردن روی برنج آب سرد نریزد این کار مانع از قد کشیدن برنج می شود از آب گرم استفاده کنید تا هم برنج زود سرد نشود و هم قد خوب بکشد.|فوت و فن پخت برنج
چگونه می توان برنج را خوب و سفید پخت کرد
در حین جوشیدن به برنج دو قاشق آبلیمو اضافه , ماست یا دوغ می توانید اضافه کنید که این کار علاوه بر سفید کردن مانع از چسبیدن دانه های برنج به یکدیگر می شود.
فوت و فن لازم برای دم کشی برنج
برای اینکه یک برنج خوب دم کشی کنید ظرف زیر برنج را دمر قرار دهید تا آب اضافی برنج به صورت کامل خارج شود در غیر اینصورت آب برنج به درون برنج مجدد نفوذ می کند و برنج خوب نیم شود. زمانیکه برنج را آبکش کردید در درون دیگ مناسب ریختید تعدادی سوراخ درون آن ایجاد کنید تا بخار از کف دیگ تا قسمت های بالای آن بیاید و برنج زودتر دم بکشد.
برای آماده کردن پلوی زعفرانی مقداری پودر زعفران را در مقداری آب جوش داخل یک استکان کوچک حل کرده و استکان را موقع دم کردن روی برنج قرار دهید و در قابلمه را بگذارید تا زعفران هم همراه برنج دم کشیده و رنگ آن پررنگ تر شود.
لطفا برای سفارش تماس گرفته یا فرم زیر را تکمیل نمایید :