روغن سبوس برنج:

سبوس برنج از فرآورده‌هاي جانبي كارخانه برنج است ،سبوس تقريبا 10درصد وزن هر دانه

شلتوك را شامل مي شود و حاوي 15تا25درصد روغن مي باشد.


اين روغن به جهت اثرات دارويي از جمله كاهش كلسترول و چربي خون براي بيماران قلبي

مناسب است.

روغن سبوس برنج از جمع شدن پلاكتها در خون در نتيجه امراض قلبي و عروقي جلوگيري

مي‌كند.
اين روغن براي سالاد و مصارف پخت و پز و سرخ كردن بسيارعالي و مناسب مي  باشد.

مزاياي ديگر روغن سبوس برنج:

– دماي دودي شدن روغن بالااست كه از تجزيه اسيدهاي چرب در دماي زياد جلوگيري مي‌كند.
-گرانروي آن بالا بوده وزمان سرخ كردن روغن كمتري جذب مواد غذايي مي‌شود.
– مزه و طعم غذاهاي پخته شده را بهبود بخشيده و موجب كاهش كلسترول مي‌شود.
–  آلرژي زايي بسيار كم داشته و در تغذيه كودكان بسيار  مفيد است.
– دوام روغن سبوس برنج زيادمي باشد و به راحتي فاسد نمي‌شود. مصرف دو قاشق در روز

ميزان كلسترول را در بزرگسالان كاهش داده ،همچنين  اثر كاهش كلسترول ان از روغن زيتون
بيشتر مي باشد.

روغن سبوس برنج

gravityform id=”1″ title=”true” description=”true”]

برنج ایرانیخرید برنج ایرانی  –  برنج