دانه برنج

دانه برنج :براي تشخيص برنج خوب به دانه برنج بايد توجه شود،دانه برنج  خوب خصوصيات زير را دارد:

دانه برنج

دانه برنج هر چه خشک‌ و سفت‌ تر باشد بهتر است زیرا با جذب سریع آب زمان پخت، حجیم‌تر می‌شود.

– هر چه از تاریخ برداشت برنج بیشتر گذشته و بهتر نگهداری شده باشد، بر کیفیت برنج  اضافه می‌شود.
دانه برنج خیلی سفید، خیلی زرد، شفاف، دودی یا ترک خورده نباشد.
-هر چه دانه‌های شکسته در برنج  بیشتر باشد،برنج کیفیت کمتری دارد.

برنج شكسته برای پخت شله‌زرد،شیربرنج، برخی آش‌ها، سوپ‌و مانند این ها مناسب مي باشد .
-یکی از روش هاي تشخيص برنج خوب،خرد کردن تعدادی از دانه‌ها زیر دندان است.

اگر به سختی خرد شد، نشانه خشکی بیشتر وکیفیت بهتر برنج است.

-یکی از برنج های دانه بلند ایرانی برنج طارم است كه طرز پخت برنج دانه بلند نیز مثل تمام برنج های دیگرمي باشد.
-یکی از روش‌های شناسايي عطر برنج،دمیدن یا«ها کردن» روی مقداری از دانه‌هامي باشد.

دانه برنج

برنج آرتا رحیمی

ارائه انواع برنج مرغوب ایرانی با بهترین کیفیت : انواع برنج طارم سنگی محلی | برنج دم سیاه | برنج فجر | برنج شیرودی | برنج ندا |نحوه صحیح پخت برنج|  برنج شمال و…

لطفا برای سفارش تماس گرفته یا فرم زیر را تکمیل نمایید :

ثبت سفارش