برنج و خواص درمانی سنتی

برنج و خواص درمانی سنتی : در طب سنتی برای اینکه طبع برنج گرم یا سرد است اختلاف نظراتی وجود دارد و در بعضی موارد می گویند که طبع برنج معتدل است .اما در طب سنتی مصرف برنج پیشنهاد می شود.

برنج و خواص درمانی سنتی

مصزف برنج باعث ایجاد یک خواب آرام می شود.برای درمان پیچش شکم , اسهال خونی , بیماری کلیه و .. مورد استفاده قرار می کیرد. مخلوط کردن برنج با شیر و شکر باعث چاق شدن می شود و یک نیروی محرک جنسی می باشد. خوردن برنج با دوغ و سماق برای رفع عطش و تشنگی و درمان اسهال بسیار خوب است.در زمان بیماری بخاطر تولید گرمایی که ندارد زیاد تجویز نمی شود اما در زمان سلامت گزینه خوبی است و باعث طول عمر و صحت مزاج می شود.

از برنج پخته میتوان برای درمان اسهال و بیماری کبدی استفاده کرد و برای مبتلایان به بیماری فشار خون بسیار خوب است.

شیر برنج : زمانیک شیر و برنج را ادغام می کنند گزینه مناسبی برای درمان اسهال با پیچش شکم می باشد .

برنج با دوغ تازه یا ماست : خوردن این غذا با هم جلوگیری از اسهال و کاهش حرارت معده می شود.

خوردن برنج پخته باعث دیدن خوابهای خوب می‌شود، به شرط آنکه در خوردن آن زیاده روی نشود.

خوردن آب برنج پخته شده با شیر خاصیت نرم کنندگی سینه را دارد و باعث افزایش مقدار منی می شود.

آب برنج چلتوک سقط کننده جنین است.

برای جلوگیری از خونریزی بینی می توان از پودری که در موقع برنج کوبی بدست می آید استفاده کرد.

برنج و خواص درمانی سنتی

برنج آرتا رحیمی

ارائه انواع برنج مرغوب ایرانی با بهترین کیفیت : انواع برنج طارم سنگی محلی | برنج دم سیاه | برنج فجر | برنج شیرودی | برنج ندا |نحوه صحیح پخت برنج|  اطلاعاتی در مورد برنج و…

لطفا برای سفارش تماس گرفته یا فرم زیر را تکمیل نمایید :

ثبت سفارش