انواع روش پخت برنج

انواع روش پخت برنج :

 برنج آرتا رحیمی را می توان بایکی از روش های زیر پخت نمود

۱)روش آبکشی:

در این روش به ازای هر نفر یک پیمانه برنج را به مدت یک ساعت در آب و نمک

ولرم خیس میکنیم.

سپس آب را به نسبت یک پیمانه برنج و ۴ پیمانه آب در قابلمه به جوش می

آوریم و بعد برنج را به آن اضافه می کنیم تا به آرامی و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه

در آب در حال جوش پخته شود.بعد از اینکه برنج به اندازه دلخواه پخته شد آن

را آبکش میکنیم و با کمی روغن آن را به قابلمه بر میگردانیم و درب قابلمه را در

یک پارچه (دمی)قرار می دهیم و برنج را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه دم می کنیم.

 

۲)روش پخت کته:

برنج خیس خورده در آب و نمک را برای هر نفر یک پیمانه آبکش می کنیم و آن

را با آب و روغن به نسبت یک پیمانه برنج و یک پیمانه آب و مقدار دلخواه روغن

در ظرف مناسب یا پلوپز می ریزیم و آب را به کمک شعله یا با پلوپز به جوش می آوریم.

بعد از ۸ دقیقه حرارت را کم می کنیم آن را خوب بهم میزنیم تا در عرض ۱۰ تا

15دقیقه آب برنج تمام شود.برای نتیجه بهتر خوب است که به مدت ۱۰ تا ۱۵

دقیقه برنج را دم کنیم .برای نرمتر شدن برنج می توانیم مقداری آب به آن

اضافه کنیم.

 

انواع روش پخت برنج

۳)پخت با مایکروفر:

برنج،آب و روغن را به نسبت یک پیمانه برنج ،۲ پیمانه آب و مقدار دلخواه روغن

و نمک در ظرف مناسب مایکروفر مخلوط میکنیم

پس از پوشاندن درب ظرف آن را به مدت ۶ دقیقه در حرارت بالا قرار می دهیم

.بعد از آن درب ظرف را باز می کنیم و آن را به مدت ۶ دقیقه در حرارت ملایم

قرار می دهیم .

 

بهتر است برای پخت بهتر و با کیفیت تر برنج(آرتا)مقدار برنج با حجم ظرف

مناسب باشد.

برنج ایرانی  برنج برنج شمال  /  برنج فجر  /  برنج شیرودی  برنج فریدونکنار  /  برنج طارم  /  برنج

کاری